Monofoze hidrafor pano bağlantısı

Hocam, özür diliyorum sizden. Benim laptop'ı geçenlerde format attırmıştım, maalesef yazıcıyı tanımıyor. Yüklemeye uğraştım ama olmadı. Çok basit şekilde çizmiştim oysa.
Sn şefim teknolojide çareler tükenmez yazıcı yerine telefonla foto çekip yükleyebilirsiniz.. :)

Çok teşekkür ederim şefim. Gecenin bu saatinde size zahmet olmuş. Kaydedin olmazsa tekrar yüklersiniz.
Veya mail adresime gönderebilirsiniz.
[email protected]

Elle çizdiği için sanırım :) yazıcı dediği (yazıcı-tarayıcı) taratıp fotoğraf gibi yolluyor.

Birine sigortanın sembolünü değil komple şeklini çizmişti anlaması için :)

Saygılar :)

Elle çizdiği için sanırım :) yazıcı dediği (yazıcı-tarayıcı) taratıp fotoğraf gibi yolluyor.

Birine sigortanın sembolünü değil komple şeklini çizmişti anlaması için :)

Saygılar :)

Mehmet Abi'yi iyi tanımışsın Sayın Alpernbugra.

Evet hocam, ben bilgisayarda çizim tekniğini pek beceremiyorum. Daha doğrusu bu programlarda yok bende. Eskiden alışkanlık olmuş el ile çizmek daha kolayıma gidiyor.
Sayın Alpernbuğra kardeşim de eski üyelerden olduğu için benim önceki çizimleri biliyor. Alpernbuğra ile başka forumlarda ve facebookta da arkadaşlığımız var.

Hangi televizyondan söz ettiniz sayın veysel28. Habersizsinizde çektiğim beşik videosu yayınlanmıştı. Acaba onumu gördünüz.

Hangi televizyondan söz ettiniz sayın veysel28. Habersizsinizde çektiğim beşik videosu yayınlanmıştı. Acaba onumu gördünüz.
Valla ustam samanyoluydu sanırım bahçe tohumlama mı tohum ayıklamamı hatırlamıyorum bi makina yapmıştınız bunun yanında rüzgar gülü gibi sistemleride gösteriyordunuz.

Yok be ustam, bahsettiğiniz kişi ben değilim. Hasan Kum adında düzceli bir mucit,dediğiniz kişi.
Ben, torunum için yaptığım ses algılayınca çalışan bebek beşiğini TRT Habersizsiniz adlı programa göndermiştim, orada yayınlanmıştı.

Yok be ustam, bahsettiğiniz kişi ben değilim. Hasan Kum adında düzceli bir mucit,dediğiniz kişi.
Ben, torunum için yaptığım ses algılayınca çalışan bebek beşiğini TRT Habersizsiniz adlı programa göndermiştim, orada yayınlanmıştı.
Ustam aynı size benziyordu karıştırdım heralde özr :(

Forum istatistikleri

Konular
129,842
Kullanıcılar
452,689
Son üye
MertCanxx

Yeni konular

Geri