Motor etiket akımı


Yanlış bilgiler içerisindesiniz !!!!

Motor etiketinde D 400V / 690 Y demek. Benim bir sargıma 400V verebilirsin demektir. Böyle bir motora fazlar arası 400v 'da yıldız üçgen yol verilir !
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.


Devreye aldığım motor sayısı sizin yaşınızın belki enaz 10 katı kadardır ve ben teknik açıklamalar yapıyorum. Onlara cevap verin lütfen.
 
Küstah biri olduğunuz yaş konusundaki benzetmenizden belli,yaşım 42....

Megep yayınlarında bu işin mantığı çok güzel anlatılıyor. Okumanızı tavsiye ederim.

bende yaşınızı 50 diye düşünmüştüm

Doğru bilen ve doğru bildiğini söyleyen küstah oluyor bu devirde
 
Gerek gördüğümde,bilmek istediğimde okurum tabi.Fakat bu anlatılan konuyu yaşadığım deneyimler neticesinde anlatıyorum..
 
Gerek gördüğümde,bilmek istediğimde okurum tabi.Fakat bu anlatılan konuyu yaşadığım deneyimler neticesinde anlatıyorum..

Yanlış deneyimler edinmişsiniz efendim yada yanlış hatırlıyorsunuz. Megep dökümanlarını okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…