Anladım hocam teşekkür ederim amaç düşük güçlüde olsa birebir uyumlu sanayi elektiriği elde etmek bedaştan 380 bağlatmak dışında bütün öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Eğer böyle bir ürün varsa enerji kaybı değil kısıtlaması vardır zannımca yani 380 ile çektiği akıma yetmeyek cihazlar vardır ama benim makinem 550 watt en düşük güçteki bile yetecektir faz faz arası 380 50hz olsun yeter. Bu cihazı ankarada nerden bulabiliriz.
Reçme makinesi bel kapatır etek kapatır paça diker motoru 3veya 4 bin arası fiyatı var ama sorun şu ki şuan bir atölye değişikliğine gitme şansımız yok ve bulunduğumuz yer kira bağlatma işide olmuyor gideceğimiz yerlerdede aynı 380 sıkıntısını yaşama şansımız var bu yüzden basit bir çözüm arıyorum.Ayrıca sonuçta bu çözülmesi gereken bir sorun o zaman çözmek gerekir işe yarasın yaramasın bi gün mutlaka yarayacaktır
Sürüçü yerine kondasetör kulanırsanız işinizi görür sizin işiniz için en uygunu odur çünkü ben bir müşterime yaptım hiç bir sorun çıkmadı artı maliyetide düşük saygılar
Hocam teşekkür ederim ama motor bilgisayarlı sadece 380 ile çalışan tek motor olsa dediğiniz olurda bizim amacımız 220 volt ev elektiriğini 3 faz sanayi elektiriğine çevirmek malesef sadece kondansetör le yapamıyor kimse bunu.