movicon siemens haberleşmesi

foofbob

Üye
Katılım
2 Tem 2007
Mesajlar
88
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar movicon Scada ile s7 cpu'yu haberleştiren var mı? ben denedim, pc adapter kullanarak yaptım fakat CP5611(MPI) ile yapamadım yapan varsa ne yapmam gerektiğini anlatabilir mi?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Slm arkadasım ben mmovicon vipa ve siemens ile nasıl haberleştiği konusu hakkında sana yardımcı olmak isterim bana özel meil atabilirsen yardımcı olurum cünkü burada anlatmamla öğrenemezssin team vierden uzak amsa üstü pcden sana anlatırım ve daha merak ettiğin varsa sana yardımcı olurum.saygılarımla.
TAHSİN ARIKAN
UŞAK
 
aynı problemi olan arkdaşlar için; arkadaşlar movicon scada ile s7 cpu'yu haberleştiren var mı?

aynı sıkıntıyı ben de yaşadım, eğer elinizde ki MPI kablonun çıkışı usb ise bu mümkün olmuyor. eğer Com çıkışlı ise mümkün. yani hem MPI ınızın com çıkışı olması hem de pc'nizin com girişine sahip olması gerekir. zaten movicon ayarlarına bakarsanız bağlantı için olan seçenekler de MPI seçince Com1 veya Com2 seçmeniz gerekiyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,832
Mesajlar
920,848
Kullanıcılar
450,924
Son üye
ayhankarmn

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst