fireş Üye Katılım 21 Haz 2011 Mesajlar 19 Puanları 1 29 May 2022 #1 Arkadaşlar Arçelik marka bilgisayar ses sitemi için entegre muadilini arıyorum ama bulamadım. ENTEGRE:cm102-A+ bu entegrenin yerine ne kullanabilirim.
Arkadaşlar Arçelik marka bilgisayar ses sitemi için entegre muadilini arıyorum ama bulamadım. ENTEGRE:cm102-A+ bu entegrenin yerine ne kullanabilirim.
serkan_48 Üye bildiğin dümdüz üye Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 14,292 Puanları 4,156 Yaş 44 Konum Antalya 29 May 2022 #2 fireş' Alıntı: Arkadaşlar Arçelik marka bilgisayar ses sitemi için entegre muadilini arıyorum ama bulamadım. ENTEGRE:cm102-A+ bu entegrenin yerine ne kullanabilirim. Genişletmek için tıkla ... Söyle biraz araştırdım en mantıklı çözüm ünlü Çin sitelerinden siparis etmek gibi gorunuyor. Başka alternatif goremedim.
fireş' Alıntı: Arkadaşlar Arçelik marka bilgisayar ses sitemi için entegre muadilini arıyorum ama bulamadım. ENTEGRE:cm102-A+ bu entegrenin yerine ne kullanabilirim. Genişletmek için tıkla ... Söyle biraz araştırdım en mantıklı çözüm ünlü Çin sitelerinden siparis etmek gibi gorunuyor. Başka alternatif goremedim.
FakirMaker Profesyonel Üye Katılım 5 May 2009 Mesajlar 1,137 Puanları 281 30 May 2022 #3 Entegrenin kendisi zaten bulunuyor piyasada. TR de muadil arama bence
Konu Sah fireş Üye Katılım 21 Haz 2011 Mesajlar 19 Puanları 1 31 May 2022 #4 serkan_48' Alıntı: Söyle biraz araştırdım en mantıklı çözüm ünlü Çin sitelerinden siparis etmek gibi gorunuyor. Başka alternatif goremedim. Genişletmek için tıkla ... Evet bende internet üzerinden baktığımda çeşitli Çin alışveriş sitelerinde mevcut. Maalesef Türkiye de yok. FakirMaker' Alıntı: Entegrenin kendisi zaten bulunuyor piyasada. TR de muadil arama bence Genişletmek için tıkla ... Çin alışveriş siteleri haricinde ben bulamadım piyasada .
serkan_48' Alıntı: Söyle biraz araştırdım en mantıklı çözüm ünlü Çin sitelerinden siparis etmek gibi gorunuyor. Başka alternatif goremedim. Genişletmek için tıkla ... Evet bende internet üzerinden baktığımda çeşitli Çin alışveriş sitelerinde mevcut. Maalesef Türkiye de yok. FakirMaker' Alıntı: Entegrenin kendisi zaten bulunuyor piyasada. TR de muadil arama bence Genişletmek için tıkla ... Çin alışveriş siteleri haricinde ben bulamadım piyasada .
ThundeReis Üye Katılım 10 May 2020 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 26 31 May 2022 #5 Ürünün datasheet vb. bulabilirseniz digikey, mouser gibi sitelerden muadil araştırması yapabilirsiniz (aynı özellikler veya yakın özellikler olmasına dikkat etmeniz gerekir). Çinden istemektense daha iyi olacaktır tavsiye ederim
Ürünün datasheet vb. bulabilirseniz digikey, mouser gibi sitelerden muadil araştırması yapabilirsiniz (aynı özellikler veya yakın özellikler olmasına dikkat etmeniz gerekir). Çinden istemektense daha iyi olacaktır tavsiye ederim
FakirMaker Profesyonel Üye Katılım 5 May 2009 Mesajlar 1,137 Puanları 281 31 May 2022 #6 Türkiye Elektronik eleman konusunda Afrika gibi maalesef. Gümrüğe ne paralar verdik bugüne kadar