confickerbelasi
Profesyonel Üye
Hocam kusura bakmayın görmedim mesajınızıÜst model tabiri uygunmudur bilmiyorum ama ihtiyaca yönelik parametreler bulunan cihaz tercih edilmeli çeşitliliğin olma nedeni de bu zaten. Örneğin PC'ye bağlanma benim istemediğim bir özellikti ama cihazda bu özellik vardı.
Hocam kusura bakmayın görmedim mesajınızı
Anladım ben genel bir multimetre almayı düşünüyorum yani zaten bu multimetrelerin hepsi çok hassas ölçümler yapıyor şu anda çok prof olmadığım için e serisi tüm ihtiyacımı karşılayacağınu düşünüyorum çok teşekkkürler fikirleriniz için
Verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim hocamEmin olun bir çok profesyonelde aynı marka ve modeli kullanıyor. Bir kere alınıp uzun süre hizmet etmesi beklenen ürünler için adı sanı bilinmeyen markalara asla para vermem. Yerinde bir seçim olmuş.
Paran varsa tabii ki porsche en iyisidir ama mercedes, bmw de oldukça iyidir.flukeden şaşma biraz pahalı ama değer hele ki atölye için kullanacaksan al derim tabiki bu ölçeceğiniz cihazların hassasiyetine bağlı Elektronik kartlar ile uğraşıyorsanız fluke derim