rsimsek
Profesyonel Üye
Pil zayıfsa da hatalı ölçümler olabilir.
Kusura bakmayın hocam. daha acemiyim. idare edinKonular birleştirilmiştir, okumadan araştırmadan yeni konu açanları tebrik ediyorum!
Ut33a+ vardi bende. Gecenlerde sattım. Gayet güzel cihaz. Ncv ve sicaklik ölçümü yok. Diğer özellikleri de iyiydi. Led ölçümü yine de düşük 2.1v. Unit bunu bilerek yapıyor belli ki.
Aslinda aliexpress işi winapex, aneng, holdpeak, peakmeter, richmeters, habotest vs gibi multimetreler çoğu isteği karşılıyor. Mesela ben 1 seneden fazladir winapex et8102 kullanıyorum.
Bu işlerle hobi olarak ugrasanlar ile profesyonel olarak ugrasanlar cok para veriyor cihazlara. Profesyonel olanlar mecburen , hobiciler ise zamanla dikkatini cektiginden merakina yenik düşüyor . Kendimden biliyorum
Şimdi bir multimetre alirsiniz. Ilerleyen günlerde sinir olur kapasitor de ölçsün bu olmadi sunu alayim dersiniz. Sonra zaman gecer bir sey görürsünüz. Bunda skala yok. Ben voltaj dalgalanmasini da göreyim bir bar gostersin dersiniz. Sonra yav bu fluke fluke diyorlar. Neymis bu fluke der onu da alırsınız. Para oldukca bu artar gider