karadvt
Katılımcı Üye
Hahaha şeytan dürten meraklı bir ben değilmişim Vallahi 2 gün uğraştım, dün cevap yazacaktım yazamadım da. En son sigortaları attırdım. Fansız çalışınca ısındı herhalde ve mosfet patladı. Ama nasıl bir patlama. Enerji nakil hattı kopmuş gibi sürekli alevler çıktı, en sonunda Sigorta attı. O sırada da enerji ölçüm kontrolü yapıyordum tam. 5volt varsa nerede kesiliyor enerji nereye gelmiyor diye test ederken oldu. Diyorum yahu bir yere de değmiyordum neden oldu bu. En son ısınma geldi işte aklıma
Bana aslında aşırı hassastan ziyade doğru ölçüm yapsın yeter ama özellikleri olsun demeye başladım. NCV iyimiş, ısı zaten ihtiyacımdı. Bugün aletleri araştırırken unit'ın 39c+ modelini buldum. İyi puan da almış senin şu youtube'daki adamdan özellikleri bana yetiyor ve üstelik led testini de çok iyi yapıyor 2xAAA pil kullanmasına rağmen 3 volt veriyor diyot ölçümünde. İnsan 33+ serisine de koyar şunu
https://urun.n11.com/elektrik-olcum-cihazlari/uni-t-ut-39c-dijital-temassiz-multimetre-P420444417
Fakat fiyatı acayip uygun geldi. Bu adamın bir ilanında pro's kit 1707 'de birisi muadil ürün yolladı aynısı değil diye yorum atmış. Ondan kıllandım. Acaba sahte ürün mü satıyor diye. Ya da 39c+ koyar da 39c satar. + olanlar yeni model çünkü.
İzmirde olsam gidip dükkana bakardım da zor Riske girmek isteyenler sipariş edebilir
Vallahi güzel ürünler almışsın hocam özenmedim değil. AN8009'a bakıyordum bende demin baya hoşuma gitti de, tr de 2 kişi satıyor ve 500'e yakın fiyatı Gümrüklendirmede 200 liralık alet alıp, bu TR de 400 lira çak buna 150 200 lira vergi derler diye korkuyorum. Bir de sağlam gelip gelmeme olasılığı da var pimpirikliyim hep. İlanlarını takip edeyim hocam bütçeme uygun bir ürün satarsan alırım, gerçi o da olsun bu da olsun derken bütçe hep artıyor
Sizo saticiya sorup emin olun isterseniz. Dediğiniz sorunu unit ut33a + almak isterken ut33a ile karşılaşanların şikayetlerinde görmüştüm.
Vergi meselesine de gelirsek. Genelde makul vergiler çıkıyor ama beklediğim urunlerden korktuklarim var acikcasi. Aneng firmasi genelde gercek degerini veya yakin değerini pakete yaziyor. Gümrükte paket üzerindeki fiyata göre vergi hesapliyorlar. Aneng markasinda dediginiz Türkiye'deki kiyaslama olacagini sanmiyorum. Pakete yazilan meblag fazla dusuk gosterilerek Abartilmadigi sürece peroblem olmaz bence.
Bozuk olma veya farkli ürün gelme ihtimalleri var maalesef aliexpresste ama paranizin farkini veya duruma gore tamamını iade alabiliyorsunuz. Tabi o kadar bekleyip hevesin kırılması cok kotu oluyor.