Multimetre ve Havya Desteği Arıyorum

Bu sene Elektrik Elektronik bölümüne başladım, yeni yeni alışıyorum. Derslerde ve projelerde kullanmam gereken bazı temel malzemeler var: multimetre ve havya. Ama şu an bütçe biraz sıkışık, bu yüzden almayı ertelemek zorunda kaldım.
Aranızda bu tarz malzemeler konusunda destek olabilecek biri çıkar mı? Belki kullanılmayan bir ekipman vardır ya da cüzi bir katkıda bulunmak istersiniz. Ayrıca, uygun fiyatlı nereden bulabilirim, önerilere de açığım.

Şimdiden herkese teşekkürler, desteklerinizi bekliyorum. 🙏

Bu sene Elektrik Elektronik bölümüne başladım, yeni yeni alışıyorum. Derslerde ve projelerde kullanmam gereken bazı temel malzemeler var: multimetre ve havya. Ama şu an bütçe biraz sıkışık, bu yüzden almayı ertelemek zorunda kaldım.
Aranızda bu tarz malzemeler konusunda destek olabilecek biri çıkar mı? Belki kullanılmayan bir ekipman vardır ya da cüzi bir katkıda bulunmak istersiniz. Ayrıca, uygun fiyatlı nereden bulabilirim, önerilere de açığım.

Şimdiden herkese teşekkürler, desteklerinizi bekliyorum. 🙏
@paskomya üstad bu konuda melektir her ne kadar metafiziğe inanmasada :)

1735724636972.png

sadece havya kısmı çalışıyor, üflemesi yok, ayarlı güç kaynağı olarak özelliği var ama o da çalışmıyor. sadece kalem havyası çalışıyor arzu edersen böyle kullanırım dersen göndereyim. ben emekli oldum kullanmıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 113070
sadece havya kısmı çalışıyor, üflemesi yok, ayarlı güç kaynağı olarak özelliği var ama o da çalışmıyor. sadece kalem havyası çalışıyor arzu edersen böyle kullanırım dersen göndereyim. ben emekli oldum kullanmıyorum.
çok iyi olur gerçekten şimdiden teşekkürler

@paskomya üstad bu konuda melektir her ne kadar metafiziğe inanmasada :)
ihtiyacı olana yardım etmek insanlık görevidir. genç arkadaşımıza yarın havya istasyonunu gönderiyorum, bu arada bir adet multimetre de aldım, bir kaç güne elinde olur. güle güle kullansın. melek sıfatını sadece annem için kullandım. ışıklar içinde uyusun. benden melek filan olmaz, zaten yeni yıla bir koli 1a stoğumla girdim. moralim biraz bozuk. diğer şeylere, el aleti filan yardım etmek isteyen varsa bekleriz. az veren candan, çok veren maldan.

.
ihtiyacı olana yardım etmek insanlık görevidir. genç arkadaşımıza yarın havya istasyonunu gönderiyorum, bu arada bir adet multimetre de aldım, bir kaç güne elinde olur. güle güle kullansın. melek sıfatını sadece annem için kullandım. ışıklar içinde uyusun. benden melek filan olmaz, zaten yeni yıla bir koli 1a stoğumla girdim. moralim biraz bozuk. diğer şeylere, el aleti filan yardım etmek isteyen varsa bekleriz. az veren candan, çok veren maldan.
Desteğiniz İçin Teşekkür ederim

Abim sen ne kadar gönlü güzel bir insansın öyle. Allah razı olsun senden.

Abim sen ne kadar gönlü güzel bir insansın öyle. Allah razı olsun senden.
güzel insan, sen paylaşmasaydın/ yazmasaydın. benim sana bazı parçalar gönderdiğimi kim bilecekti? ve ben forumda yaz millet görsün diye bir talepte bulundum mu? ben böyle şeylerle gündem olmayı sevmiyorum. sen bil yeter. onlarca arkadaşımıza elimden geldiğince bir şeyler gönderdim. kimini satın aldım, kimini elimde olandan verdim. alenen verdiklerim sadece bilgi. bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim. yaratan, tanrı, Allah herkesin gönlüne göre versin. hiç kimseden bir karşılık beklemeden elimden geldiğince, maddi gücümün yettiğince, yardımcı olmaya devam edeceğim. eğer birilerinde hakkım varsa yazsın söylesin. kimseye borçlu kalmayı sevmem. ben verdiğim her şeyi helal ettim. kiminde çocuk / çocuğu sevindi, kiminde alan kişi sevindi.

Forum istatistikleri

Konular
130,228
Kullanıcılar
453,429
Son üye
EGE TAŞ

Yeni konular

Geri