değerli ustam, dolabı aydınlatma şekliniz çok önemli. kapağı açtığınız zaman, kapağın baskı yapan dolap iç kenarlarına döşerseniz, ışıktan içeriyi göremezsiniz (sağ-sol-üst kenar için). dolabın yapısına göre orta üst ve arka kenar içeriyi görmenizi sağlar. homojenlik biraz deneme yanılma yöntemiyle geliştirilebilir. (giyim dolabı için) artı mutfak tezgahına sensörlü ben kendi payıma tavsiye etmem. tezgahta çalışıyorsun, arkanı döndün söndü. tezgahta çalışan için gıcık bir durum. ben karanlıkta uyumayı severim. gece kalktığımda ışık olsun diye bir sensörlü lamba aldım, beni delirtti. yatakta döndüğümde yanıyordu gıcık lamba. mutfakta tezgah üstü - dolap altı için şerit led döşedim (dış mekan, malum su buharı hikayesi) anahtarı da görünmez yere yerleştirdim dışarıdan baktın mı hiç bir şey görünmüyor. üstelik ışığın yoğunluğunu adaptörden ayarlıya biliyorsunuz. naçizane benim görüşlerimdir. açık mutfak ise ambiyans ta olur derseniz rgb de olabilir. tezgahta çalışırken beyaz ışık, yemek yerken loş kırmızı ışık, ayar size kalmış. içinizden aydınlatma iç mimarı mı oldun deyip sıralarken, naçizane benim bekar evi ara sıra misafirim gelir de...