fgencal
Profesyonel Üye
bence kalıyor. Benim sorumluluğum resmi gazetede yayınlanıp yürürlükte olanı uygulamak . ayrıca yanlış olduğunu söylediği yer 6,30 7 arasında sıfırlamaların nasıl yapılacağı ile ilgili bilgileerin birbirine karıştırılmış olması . bunda zaten problemimiz yok. öğretim üyelerinin arastırıp ortaya tez sunmaları olağan bir şey biz iş yaparken onların tezlerini değil resmi gazertete yayınlanan göre iş yapar tüm şirketler. yani yanlış bilgi veriyor demiyorum doğru söylüyor. ama verdiğim bilgi yanlış değil ohm değerinin nerden geldiğini görmem gerektiği düşündüğünüz için teşekkür ediyorum . neden böyle düşündünüz bilmiyorum ama arkadas elektrikçi olmadığından bu kadar detay vermek arkadaş için gereksiz. ben yanlış bilgi verdiysem düzeltin arkadaşa doğru bilgiyi verin lütfen . ben topraklamalar ile uğraşmadığım için ohm nerden geldiği benim için bir anlam ifade etmiyor çalışma alanım değil ama yinede bilgilendim teşekkür ederim size
Yalnız yürürlükte olan yönetmelikte 3 ohm gibi bir ifade yok. Yönetmelikten bana 3 ohm yazan bir yer gösterin kabulümdür. Yanlış olduğunu bildiğiniz birşeyi sırf orada öyle yazıyor beni ilgilendirmez yanlış olsada uygularım demek nasıl bir mantıktır bilemedim.