elektrokur madem soruorsun sana cevap yazayım çünkü sen saçmaldığında susabilmek erdeminden gayet uzak bir arkadaşsın, sen 380 volta maruz kalabilirler dediğinde kimse 220,221,223,,298,,378,379 diye anlamaz, neden mi? çünkü birisi sana 380 olmaz dediğinde adap ve erkan haklısın ona yakın olabilir ama 380 olmaz demektir ama sen ne yapıyorsun iki alıcının 380 volt göreceğini iddia edip sonra olmayacağı hatırlatılınca ama ben 379 a kadar demek istemiştim diyorsun madem öyle diyorsun o zaman sana onu da anlatayım kardeş...
sizin orada çizdiğiniz beni anlayamakla matrağa almaya calıştığınız şekle iyi bakarsanız olayın iki alıcı üzerinde 380 volt dolayısı ile bir alıcıya asla 380 düşmez gibi bir çıkarım da yanlıştır neden mi? onu söleyeyim
o şekle iyi bakarsanız üçüncü fazın da bu 380 volt devresine bir etkisinin olacağını ve böle bir devrede hiç bir zaman 380 e yakın (yükleriniz 1 2 watt gibi komik yüklerse belki bir alıcıda 350 volttan fazla veya yakın olabilir ) bir değer görülemeyceğini anlarsınız. Siz bana akıl öğreteceğinize gidin biraz devre analizi görün, tesis dersi alın, ben senin gibi cahil adamların matrağı olamayacak kadar aklı başında bir insanım, beni üzen senin gibi bir adama burada benden başka kimsenin cevap verememesi ki bigpasha kardeşime kısmen katılmasamda hakkımı verdiği icin teşekkür ederim olgunlugundan ötürü ben hatami anlarsam özür dilemesini bilecek bir adamım, senden önce biri daha vardı bir direnç üzerinde sadece akımın aktif kısmı harcanır diyordu ama onu 50 60 mesajdan sonra ikna ettim bana pop verdi, kendisi iyi bir arkadaşti bilgili idi ama hatasını asla kabul edemiyordu şimdi banlenmis ama belki aramızdadır saygıyla anarım kendisini yine de, onun icin senin gibi yanlışını kabule yanaşmayan insanlara cevap vermezsem burada meydan yarım yamalak bilgisi olan insanlara kalacak diye üzülerek cevap vermeye devam ediorum yoksa inan bana umurumda değil senin benden faydalanman, sen öyle bil benim bilgim bana yeter, sen komik bir adamsın, bigpasha ile de cok tartıştık ama helal olsun adama bak yiğide hakkını verebiliyor biraz erkan ve usül öğren ondan bilenlerin huzuruna çıkarken..