arkadaslar ilk once sunu soyleyim,,ben taaa ilk yorumumda egitimim ve teknik bilgimin yeterli olmadigini soyledim, ayrica Yoktan Enerji elde edilemeyecegini bunun doga yasalarina aykiri oldugunu Tanriya meydan okumak oldugunuda soyledim,,,haa bedava enerji adina ne yapilabilir,,,1 birim enerji ile 10 km yol gidebiliyorsak bunu 100 km ye cevirebilirmiyiz onun caresini arayabiliriz..fikirlerimiz olabilir..taa basindan beri dedigimde bu zaten... tartisirken birseyler ogrenmek ogretmek hatalari gormek mesele,,ben bunlara acigim,,
yorum yazan arkadaslardan da bir cok yeni sey ogrendim...
mesela testcimurat arkadastan "foxhole (kristal) radyo" diye birsey ogrendim,,40 sene dusunsem aklima gelmeyecek belkide hic karsilasamayacagim bir bilgi... yazdiklarimin orasindan burasindan alinti yapip karsi cikmayin lutfen, mesela ISIK HIZI ornegini verdim orda anlatmak istedigim bu hiza surtunmesiz bir ortamda cikabiliriz demek degildi,,,ana fikir : havanin molukullerine mudahale edip daha elverisli bir haraket ortami saglamak,,,ve bu fikri bizim yerli mucid taa 2011 senesinde soylemisti benimde hayran oldugum bu anafikirdi, bunu yapmaya calistigi sekil yada detaylari degildi,,hatta teknik hatalarinin oldugunuda yorumda soyledim,
yok abi valla bilimadami mucid olmak zor zanaat imis
hemen tasa tutuyorsunuz,,,size bedava elektirik falan yok,,,gidin 600 lira fatura odeyin
bende vazgectim , en guzeli komsudan kacak hat cekmek..SHELL gibi petrol sirketlerinden once siz kapadiniz onumuzu
hep birlikte 7 liraya dizel almaya devam edelim..
aboowwwww iyi ki En-el Hak dememisim haaaa derimi yuzer alet cantasi yaparmissiniz
@testcimurat
verdigin anahtar kelimeyi arastiracagim,,aksama cay icerken okunacak guzel bir konu cikti sag ol arkadasim,
@Ar-kur-Tek
uzayda surtunmesiz ortam ve yercekimi yok,,, o zaman bizim maruz kaldigimiz guc nedir ?
guzel bir noktaya dikkat cektin,,orda uzay araclarinin hizini engelleyen nedir ?