Neden Kontrolkalemi.com

siemens bolumu kapatıldı bıraz tadım kactı ama bı umut daha takıb edıyorum
 
Özverili sorun çözümü. Karşılıksız yardımlaşma (maddi) çok pahalı manevi bir karşılık bekleme :) (teşekkür + pop)
Selamlar.
 
bence teorık olarak kendımızı yetıstırecegımız tek platform olarak goruyorum ;)
 
İnsanın kendini geliştirip,eski bilgilerini güncellediği harika platform
 
birseyleri sacma sapan sebeplere dayandırıp paylasmamayı hedef haline getirmiş gizli kalırsak daha fazla ilgi toplarız amacında olmayan bir yer seviyorum burayı:)
 
Yeni üyelerden birisiyim.şu anda inceleme safhasıdayım.çok faydalı paylaşımlar tesbit ediyorum.özellikle sizlere katıldıgım için mutluyum.iyiki varsınız hepinize en derin saygılarımla....
 
Merhaba arkadaşlarım ve sevgili kardeşlerim,
Öncelikle hepinize yürek selamı yollayarak sizlere bir soru sormak istiyorum. Gerçi umuyorum ki içinizde olanı buraya yazma gereği hissedeceksiniz.
Bana bir arkadaşım sordu ve dediki..
"Seni bütün gün bu sitede görmekteyim nedeni nedir Kasım ?" dedi. Evet dedi ama oda sorduğu sorunun cevabını almakta haklıydı. Bende ona şu sözleri söyledim.
"Bu site bizlerin sitesi, yani bizlerin derken herkese ait güzel ve sosyal olan hatta güncel yaşantımızda olan tüm faaliyetlerimizide bize yansıtan, teknik ve mesleki konularda karşılık beklenilmeden emek verilen, yardıma ihtiyacı olan herhangi bir kardeşimize veya bir arkadaşımıza destek olmak için gecesini gündüzüne katarak çaba gösterip derdine derman olunan bir online kütüphane." dedim. Oda sitemizi inceledi ve benim haklı olduğumu gördü. Sevgili kardeşlerim burada sizler için soracağım soru şu aslında. Konunun başlığından da anlaşılabilineceği gibi Neden kontrol kalemi ? tabi içinizden gelen tüm olumlu ve olumsuz dileklerinizi çekinmeden belirtir iseniz sitemizin büyüyerek çok çok daha güzel bir konuma gelmesi için yapabileceğimiz fedakarlıkları ve çalışmalarımızın kalitesini artırmak için şimdiki sahip olduğumuz gücümüzün büyümesi için neler yapabileceğimizi aktaralım. Unutmayalım ki bu sitemizin bi avantajı var... Kalıcı Bağımlı Yapar! :)

Sizlerde SİZİN için Neden KONTROL KALEMi ? diye soruluyorsa içinizden geleni buraya aktarın.
Hepinize başarı, sağlık, mutluluk ve bol kazançlı günler diliyorum.

KONTROL KALEMİNİ SEVMEYEN ÖLSÜN!.. :)

seni bütün gün kontrolkalemi.com,da gören arkadaşında sanırım bütün gün aynı yerde,
 
selamün aleyküm bende bu sitenin hastasıyım çaresiz kaldığımda arkadaşlar sağolsun yardım ediyorlar allah a emanet olun.
 
Avrupada teknoloji bizden en az 30-40 yıl ileride. Biz gelişmekte olan fakat önüne engeller konulan bir cumhuriyetiz. Engelleri aşmak ve ilerlemek için bilgiye ihtiyacımız var. Bilgiye sahip olmanın en iyi ve kolay yolu paylaşımdır. İnanın dünyanın nerdeyse hiçbir sitesi paylaşıma bu kadar açık değil. Hatta o kadar güzel paylaşıyoruz ki, flip flop devresi ihtiyacı olan birine herkes kendi branşıyla ilgili çözümler üretiyor. Kimi pic le yap diyor:), kimi PLC yle basit olur diyor:D Kimi röleyle, kimi kontaktörle. Bunlar çok güzel şeyler (Ç.G.H.B diyenler:D) Bu şekilde devam edelim arkadaşlar. Ben paylaşmayı seven bir insanım ve o yüzden burdayım. Benim gibi düşünen forumdaşlara sevgiler, saygılar..
 
Tamamen duygusal;

İtiraf ediyoruz toplamda 15 kişilik aktif yönetici grubu olarak 3000'er € maaş alıyoruz. Tek amaç para. Reklam veren firmalardan gelen avantalarda extraya giriyor.


Şaka tabi.

Yaklaşık bilfiil 4,5 yıl üyelik 4 yıllık yönetici olarak bulunduğum bu dev bilgi platformunu seviyorum.

Adsız.jpg


Internet Explorer Toolbar'ımda en ön sırada. Başka söze gerek yok.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,829
Mesajlar
920,828
Kullanıcılar
450,922
Son üye
yusuf4141.

Yeni konular

Geri
Üst