Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben çizim programını yaptım ve şifreyi mailinize ekledim. Ben değişik programla yaptığım için açıklama yapmak istedim. Yarışmaya katılmak için projeyi çizmedim. Benim için güzel bir alıştırma oldu.
mesut kolay gelsin yeni bir mail adresinden size tekrar mail attım mailde hem dosyalar hemde şifreleri mevcuttur. Fakat konudaki dosyayı baz alabilirsiniz pdf olarak ekliyorum şifre size attıgım maildeki ile aynıdır.Size gönderdiğim mail adresimde kullanıcı adım yazıyor size ise [email protected] adresinden mail gelmiş olacak. teşekkürler cofaso6.1 programı gayet iyi bi çalışma olmuş fakat bazı olumsuz yönleri var örneğin dxf yaptıktan sonra autocad dosyası olarak açarken yazılar kayıyor türkçe karakterler değişiyor buda acaba benim autocad fontundanmı kaynaklanıyo bilmiyorum birde dizayn zayfasını autocadde açamıyorum.