Okulumuzdaki dangalak kantinci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son düzenleme:
Aslında bende biraz sizin gibi düşünüyorum aynı üniversitede okuyan kız kardeşim var okuldaki personelin aynı şekil onlara davrandığını duysam pek hoş karşılamam herkes haddini görevini bilecek kardeşim git kantinde sen çayını demle tostunu yap salak herif almış eline kupa bardak gidip kızlarla fingirdiyor hemde konuştuğu kız benim hoşlandığım kız ve onun arkadaşları ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burada önemli olan kızların rahatsız olup olmaması. Sizinki değil !

tamam hadi buna eyvallah kızlar rahatsız olmuyor hoşuna gidiyor ...
adamdan paket lastiği var mı diye soruyorum adam bana don lastiği var diyor ukala ukala konuşuyor çam yarması hadi bunada bişey söyle ? ben don lastiğini alır onların bir tarafına bağlarım ya neyse...

Senin bacına kızına aynısını yapsınlar o zaman nasıl bir aksiyon gösterirdiniz merak ettim yakışanı mı yapardınız acaba !
Hep bu kibar anlayışlar yüzünden bu ÖZGECAN'lar CANİCE KATLEDİLMEKTE !!!
Hayvansal güdülerle hareket etmek medeni toplumların anlayışı değil .
üniversite sıralarına kadar gelebilmiş canlılar hayvansal dürtülerini törpülemiştir diye öngörülür .
medeni toplumlarda hukuk sistemi geçerlidir tabii bunu da okullarda öğretiyorlar .
Eğitim şart diye bir yazını okumuştum .ihtiyacınızdan dolayı yazdığınızı anlıyoruz mühendis olmak ayrı ,(kişi-birey) olabilmeniz farklı farklı şeylerdir ,
forum yönetimi ile sıkıntınız varsa ***Soru ,görüş ve öneriler ** bölümünde çözüm ararsınız **
Bir daha mesajlarınızı büyük harfle yazma saygısızlığını yaparsanız ...... yok yok yapmazsınız .!!!
Uyarıldığınız konu şiddet önerisi ,savunmanız tamamen forum puanlamasının sizin görüşünüze göre haksız olması .Bu ne pehriz ne lahana turşusu .

Benim gördüğüm bildiğim yurdu zapt eden yumruktur.
Gençliğimde CC ( Classius Clay ) Müslüman olup Muhammed Ali olunca Vietnam a gitmeyeceğim dediydi.
Adama etmediklerini komadılar.
Aşağı yukarı aynı yıllarda Zeki Müren ben askere gitmeyeceğim vahşet gibisinden .. zamanında meşhur olduydu " kahrol düşman al sana bomba "...
Şiddete hayır...

Askere gittim ilk öğrettikleri askerlik ölme ve öldürme sanatıdır.

Doktor vermiş perhiz kendi yer lahana turşusu.

Hee sözünü ettiğim meşhuuuurrr demokratik medeni toplumda o yıllarda zencilerle
beyazlar ayrı okula ayrı otobüse...

Neyse soran anlayacağını anlatan anlatacağını dediğine göre az gülelim sonra işimize bakarız.

Çok gergin olanlar ne yapıp etsinler bir laz bulup arkadaş olsunlar.
Hayattan önce kendisi ile dalga geçmesini bilmeyenlerin işi zordur ...

-----
Dinlemeye vakti olmanlar için aradan bir seçme .

Oflu Bayburtlu Rizeli ortak inşaat yapıyor.
Sabah oluyor inşaat yıkılıyor.
Rizeli ağlıyor
Gitti demirim çeliğim...
Bayburtlu ağlıyor
Gitti kumum çakılım..
Oflu ayak ayak üstüne atmış
İyikide çimento komadık yoksa bunlar gibi ağlıyor olacaktık..

Son düzenleme:
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır

bu konuya gidebilecek en iyi iki atasözü :)

üniversite sıralarına kadar gelebilmiş canlılar hayvansal dürtülerini törpülemiştir diye öngörülür .

bu lafa gelince hicte öyle gözükmüyor nedense o kadar üniversitelerde olan olayları görünce insan bir şey törpülenmiş gibi durmuyor :)

Ortada bahsedilen kız grubunda fiili bir rahatsızlık yokken sırf hoşlandığınız kızın bulunduğu grup ile rahatça konuşuyor diye kantinci olsun, temizlikçi olsun kimseyi yargılayamazsınız. O kantinci de bir insan ve aynı sizin gibi o grup içerisinde birinden hoşlanıyor olabilir ya da o grup içerisinde arkadaşları olabilir.

Anladığım kadarı ile hoşlandığınız bir bayan olmasa adı geçen kişinin davranışlarından rahatsız olmayacaktınız. Zaten çevredeki kişilerin dikkatini çekip toplumsal bir tepki oluşmadığına göre kızlara asılma ya da rahatsız etme durumu da yok. Bence hoşlandığınız kızın bulunduğu grup yerine başka bir kız grubunu koyup sakin bir kafa ile düşünün. Eminim düşünceleriniz değişecektir. Size karşı olan davranışları hoşunuza gitmiyorsa bunu direk kendisine söyleyin ya da okul yönetimine bildirin.

Hakan bey durumu tam olarak anlamadan bir insanı şiddete yönlendirmek hiç doğru bir davranış değil. Sizin verdiğiniz akla uyup 10 kişi toplanıp o şahısı dövseler ve şahısın başına bu nedenle birşey gelse hesabını kim verecek? Ya da bu çocukların başına birşey gelse kendinizi huzurlu hissedebilecek misiniz?

Lütfen bu tip durumlarda konuyu enine boyuna öğrenmeden insanları yanlışa sevk edebilecek ani tepkiler ortaya koymayın. Burası kamuya açık bir alan ve burada yazılan her cümle bir davaya delil olabilir.

Konu gereksiz atışmalar ve hakaretler içerdiği için kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
129,836
Kullanıcılar
452,665
Son üye
Murat açıkel

Yeni konular

Geri