Okulumuzdaki dangalak kantinci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1N4007

Üye
Merhab arkadaşlar ;
ben X üniversitesinde okuyorum. okulumuzun kantini üniversitenin şahsın değil fakat orda çalışan 2 tane tip var acayip sinir oldum çok dangalak adamlar.
Bu adamlar okulda ki kızlara yavşıyorlar normalde bir personelin kız öğrencilerle bu kadar samimi olması bence yanlış. ayrıca bana karşı da ukalalık ediyorlar bu 2 oldu 3.de Allah ya onlara ya bana verir. bu gün öğlende bir tane açık çay istedim dilinin dişinin arasında sende hep açık istiyon gibisinden bişeyler geveledi durdu. öbür yancısı da eşşek gibi sırıttı. şimdi ben takarım böyle şeyleri bunlara bişey yapmazsam içim rahat etmez ben bunları kızları taciz ediyorlar diye BİMER e şikayet edim diyorum ama sizlerin fikir ve düşünceleri nelerdir. ????

Bırak kızlar şikayet etsin,zor duruma düşme..

senin gibi rahatsız olan arkadaşlarıda varsa ilk önce okul yönetimine şikayet edin, eğer çözüm üretmezlerse bimer'e şikayet edeceğinizi belirtirsiniz.

kızların şikayet edeceğini sanmıyorum benim gibi düşünen pek tok gibi. ama benimle ukala ukala konuşması asabımı bozdu 3. defa böyle bişey olursa lafı yedirecem o kantinciye çam yarması ...

Dostum sen sakin ol.. Tek başına bişeyleri çözmeye çalışma suçlu çıkarılan sen olabilirsin.

Öncelikle okul yönetimine şikayetini ilet ilgilenmelerini sağla.

Sayın yaşlıUzman:
Yazınız şiddet ve tahrik içermektedir .
Genç arkadaşımıza yardımcı olacağınıza şiddete yönlendirmeniz yaşınıza ,nick'kinize yakışmadı.
Tabii sizde gençtiniz umarım aynı aksiyonları yaşamışsanızdır

tamam arkadaşlar polemik yaratmaya gerek yok ben bunu onların yanına bırakmam ..!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
129,835
Kullanıcılar
452,663
Son üye
Yılmaz Çetiner

Yeni konular

Geri