uzmansel
Üye
Öncelikle teşekkür ederim. Kontrolkalemi Türkiye nin en büyük mesleki paylaşım platformu. Bu sitede bugüne kadar yüzbinlerce deneyim , bilgi paylaşımı yapılmış. Bunların içinde Marka isimleri geçen ve markaların kötülendiği Onlarca konuda var. Amaç bilgi ve deneyim paylaşımı yaparak kullanıcıların bilinçlendirilmesi ve kişilerin mesleki açıdan gelişimidir. Benim yapmak istediğimde buna katkıda bulunmaktan başka birşey değildir.
Eğer ben yanılıyorsam ve yanlış bilgiye sahipsem veya yaptığım incelemeler ulaştığım sonuç benim bilgisizliğimden veya yanılmamdan kaynaklanıyor ise bir Siemens yetkilisi konumun altına bunun yanlış olduğunu teknik veriler ve testler ile açıklayabilir. Bu şekilde markasının sigortalarınında güvenilirliğini ispatlamış olur.
Eğer ben yanılıyorsam ve yanlış bilgiye sahipsem veya yaptığım incelemeler ulaştığım sonuç benim bilgisizliğimden veya yanılmamdan kaynaklanıyor ise bir Siemens yetkilisi konumun altına bunun yanlış olduğunu teknik veriler ve testler ile açıklayabilir. Bu şekilde markasının sigortalarınında güvenilirliğini ispatlamış olur.