Orta Gerilim Eğitimi

bu egitimleri muhendislerde alabiliyomu acaba
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Sn. Somak
Lütfen eğitim içeriğini burada yazarmısınız
Benimde eğitim için göndermek istediğim elektrikçi elemanlarım var...
Teşekkürler
 
slm bende 2007 yılında ankara gölbaşında ekat eğitimi aldım.öğrenmek istersen cok zevkli gececeğini düşünüyorum . ben sevmiştim . benim sana tavsiyem ciddiye al cok ii not tut ve aklına gelen herşeyi cok saçma olduğuna inansan bile insanlar sana gülse bile sor öğren . hayatın boyunca sana lazım olacak şeyler öğreneceğine eminim .
 
arkadaslar somada sizi oncelikle kömur kokusu bekliyordur smdi :) kısın gidenlere tabi.. Soma eğitim yeri olacak kalacak yer yemek imkanı mevcuttur o konuda sorun olmaz. degisik branslarda etigim olabilirsiniz. hocaları iyidir. Daha detaylı bilgiyi teias egitim sitesinden alabilirsiniz orada aradıgınız bilgiler mevcuttur.
 
Kalacak yer olarak La Bella Soma Oteli tavsiye ederim. Çok temiz ve yeni bir otel. Ben de bu yaz Soma'ya 380kV Bara Koruma Röle devreye almaya gitmiştim. Otel gerçekten çok güzel... Ayrıca Soma'nın kömür koktuğunu da söylemek doğru olmaz... Keşke şimdi yine işim olsa da tekrar gitsem. Araba kiralarsanız akşamları 1-2 saat mesafede olan deniz kenarında Dikili veya Ayvalık'a da geçebilirsiniz. Gerçekten tatil gibi gelecektir.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,050
Mesajlar
922,864
Kullanıcılar
451,323
Son üye
yunusemredoruk

Yeni konular

Geri
Üst