oteselektronik
Üye
Merhaba Değerli Kontrol Kalemi Üyeleri
Şirkemiz bünyesinde oluşturduğumuz ENOREM ( Endüstriyel Otomasyon ve Robotik Eğitim Merkezi ) eğitim biriminde düzenlenecek seminerlere kontrol kalemi üyelerinin de iştirak etmesini istedik.Seminerlerde PLC , Endüstriyel Robot , HMI , Endüstriyel haberleşme gibi birçok konu her ay farklı seminer başlıklarıyla sunulacaktır.
Her hafta Cumartesi günleri düzenlenecek seminerlerle ilgili ayrıntılar şöyledir ;
Faaliyet Alanlarımız
Vipa PLC Türkiye Distribütörü ( Robosistem ile Otes ortaklığı )
ESA HMI Türkiye Distribütörü ( Robosistem ile Otes ortaklığı )
PULS Power Supplies Türkiye Distribütörü ( Robosistem ile Otes ortaklığı )
YAMAHA Endüstriyel Robotlar Türkiye Distribütörü
Rabbit Semiconductor Türkiye Distribütörü
MAPLE SYSTEMS HMI Türkiye Distribütörü
FUJI SMD DİZGİ MAKİNALARI Türkiye Distribütörü
Ayrıca endüstriyel otomasyon proje ve proje danışmanlığı gibi birçok konuda şirketimiz ortaklarımız ve partnerlerimizle faaliyet göstermekteyiz.
Seminerlerle ilgili kısa bilgi verecek olursak:
Uzman eğitmen ve mühendislerin anlatımlarıyla gerçekleşecek olan seminerler içinde micro eğitimleride kapsamaktadır.
Endüstriyel otomasyonun birçok dalında faaliyet gösteren firmamızda aynı zamanda Türkiye Distribütörü olduğumuz dünyaca ünlü markaların ürünleriyle donanıtılan,en üst düzey PLC sistem ve ekipmanlarından haberleşme yapılarına,high speed kartezyen ve scara robotlardan,operatör panellerine ( HMI ) kullanılarak oluşturulan teknoloji sınıfında ayrıca en son teknoloji sunum araçları ve etkin paylaşım materyalleri bulunmaktadır.
Katılımcılar sadece görsel prezentasyonu izlemek ile sınırlı kalmayacak , ürünleri yakından görüp ,PTP (Practical trainning Program ) yaklaşımı içinde aktif uygulamalara katılacaklardır.
Seminerler katılımcılara ; işletmelerinde projeler hazırlayabilecek ve sorunlara çözüm geliştirebilecek düzeye getirmeyi hedeflemektedir.
Ayrıca üniversitelerden akademisyen ve öğrencilerin katılımlarınada açık olup bir teknoloji üssü hassasiyetiyle eğitimede katkı sağlamayı hedeflemektedir.
ENOREM amacı seminerlerin detayları için tıklayınız:
ENOREM Tanıtım
Ocak-Şubat Seminer İçeriği
Ocak-Şubat Seminer Programı Katılım Koşullarını öğrenmek için
http://www.otes.com.tr/?content=ptp_pragma adresini ziyaret ediniz.
Seminerler OTES Elektronik binası içinde oluşturulmuş ENOREM ( Endüstriyel Otomasyon ve Robotik Eğitim Merkezi ) teknoloji sınıfında düzenlenecektir.
Adres :
Eğitim mah. Sadıkoğlu İş Merkezi-6 KAT:2 Daire : 6-7
Hasanpaşa/Kadıköy/İstanbul
Ayrıntılı Bilgi İçin
www.otes.com.tr
sormak istediğiniz sorular ve katılım için;
[email protected] 'ye mail atabilir veya
TEL : 0 216 337 70 56
Fax : 0 216 337 70 57 numaralarından bize ulaşabilirsiniz.
Şirkemiz bünyesinde oluşturduğumuz ENOREM ( Endüstriyel Otomasyon ve Robotik Eğitim Merkezi ) eğitim biriminde düzenlenecek seminerlere kontrol kalemi üyelerinin de iştirak etmesini istedik.Seminerlerde PLC , Endüstriyel Robot , HMI , Endüstriyel haberleşme gibi birçok konu her ay farklı seminer başlıklarıyla sunulacaktır.
Her hafta Cumartesi günleri düzenlenecek seminerlerle ilgili ayrıntılar şöyledir ;
Faaliyet Alanlarımız
Vipa PLC Türkiye Distribütörü ( Robosistem ile Otes ortaklığı )
ESA HMI Türkiye Distribütörü ( Robosistem ile Otes ortaklığı )
PULS Power Supplies Türkiye Distribütörü ( Robosistem ile Otes ortaklığı )
YAMAHA Endüstriyel Robotlar Türkiye Distribütörü
Rabbit Semiconductor Türkiye Distribütörü
MAPLE SYSTEMS HMI Türkiye Distribütörü
FUJI SMD DİZGİ MAKİNALARI Türkiye Distribütörü
Ayrıca endüstriyel otomasyon proje ve proje danışmanlığı gibi birçok konuda şirketimiz ortaklarımız ve partnerlerimizle faaliyet göstermekteyiz.
Seminerlerle ilgili kısa bilgi verecek olursak:
Uzman eğitmen ve mühendislerin anlatımlarıyla gerçekleşecek olan seminerler içinde micro eğitimleride kapsamaktadır.
Endüstriyel otomasyonun birçok dalında faaliyet gösteren firmamızda aynı zamanda Türkiye Distribütörü olduğumuz dünyaca ünlü markaların ürünleriyle donanıtılan,en üst düzey PLC sistem ve ekipmanlarından haberleşme yapılarına,high speed kartezyen ve scara robotlardan,operatör panellerine ( HMI ) kullanılarak oluşturulan teknoloji sınıfında ayrıca en son teknoloji sunum araçları ve etkin paylaşım materyalleri bulunmaktadır.
Katılımcılar sadece görsel prezentasyonu izlemek ile sınırlı kalmayacak , ürünleri yakından görüp ,PTP (Practical trainning Program ) yaklaşımı içinde aktif uygulamalara katılacaklardır.
Seminerler katılımcılara ; işletmelerinde projeler hazırlayabilecek ve sorunlara çözüm geliştirebilecek düzeye getirmeyi hedeflemektedir.
Ayrıca üniversitelerden akademisyen ve öğrencilerin katılımlarınada açık olup bir teknoloji üssü hassasiyetiyle eğitimede katkı sağlamayı hedeflemektedir.
ENOREM amacı seminerlerin detayları için tıklayınız:
ENOREM Tanıtım
Ocak-Şubat Seminer İçeriği
Ocak-Şubat Seminer Programı Katılım Koşullarını öğrenmek için
http://www.otes.com.tr/?content=ptp_pragma adresini ziyaret ediniz.
Seminerler OTES Elektronik binası içinde oluşturulmuş ENOREM ( Endüstriyel Otomasyon ve Robotik Eğitim Merkezi ) teknoloji sınıfında düzenlenecektir.
Adres :
Eğitim mah. Sadıkoğlu İş Merkezi-6 KAT:2 Daire : 6-7
Hasanpaşa/Kadıköy/İstanbul
Ayrıntılı Bilgi İçin
www.otes.com.tr
sormak istediğiniz sorular ve katılım için;
[email protected] 'ye mail atabilir veya
TEL : 0 216 337 70 56
Fax : 0 216 337 70 57 numaralarından bize ulaşabilirsiniz.