sakroda
Üye
Eagle Talongüzel insan, konuyu takip ediyorum. tüm mesajları okudum. bir tek yere takıldım arabanın markasına. merak ettim eğer sakıncası yoksa söyler misiniz...
Eagle Talongüzel insan, konuyu takip ediyorum. tüm mesajları okudum. bir tek yere takıldım arabanın markasına. merak ettim eğer sakıncası yoksa söyler misiniz...
bildiğim bir marka değil, kazasız belasız.Eagle Talon
Varistörün patlama nedeni yüksek voltajdır, yani bu varistörün voltaj aralığı 17-22V ve max voltajı 27V.Tşk ederim öğrenmek adına bunların mm hesabı nasıl yapılıyor bilgi verirseniz memnun olurum..
Nokta vuruş olması açısından hangi modeli seçmem gerekir?
Ben bilgisayara bağlıyorum ortalama 14.4-14-2 ölçüyor aracın aküsünü de yeni aldım. Bakımını da yaptırmıştım.Şimdi ben varistörü neye göre almam gerekiyor sevgili arkadaşlar? volt a göre mi yoksa mm ölçüsüne göre mi?Varistörün patlama nedeni yüksek voltajdır, yani bu varistörün voltaj aralığı 17-22V ve max voltajı 27V.
Arabanın radyosunu açarsanız büyük ihtimalle o da bozulur.
Sanırım problem şarj cihazınızda.
Bir daha takmayın ve hemen voltajını ölçün, bari akünüz bozulmasın
Ekli dosyayı görüntüle 106992
güzel insan, yukarıda değerli ustalarımız anlatmışlar. varistör bir çeşit Sigorta görevi görür bunu unutma. neye göre sorusu biraz saçma geldi. hem voltaj hem de ebat olarak değerlendireceksiniz. voltaj değeri birinci önceliktir. boyut olarak ta yer kriteriniz boşluğuna göre büyükte olabilir.volt a göre mi yoksa mm ölçüsüne göre mi?
Üzerinde ne takılıysa aynı özelliklere sahip varistör takılır.ben varistörü neye göre almam gerekiyo
Nasıl bir aletle ölçüyorsunuz? fotoğraf?Ben bilgisayara bağlıyorum ortalama 14.4-14-2 ölçüyo
hayır datalogger üzerinden görüyorum yani beynin verdiği değerler..Üzerinde ne takılıysa aynı özelliklere sahip varistör takılır.
Nasıl bir aletle ölçüyorsunuz? fotoğraf?
Şarj cihazınız SMPS mi? yani switch mode power supply mı? bilmiyorsanız detaylı fotoğraflayın.
Buradan alabilirsinizhayır datalogger üzerinden görüyorum yani beynin verdiği değerler..
SEvgili arkadaşla konuya hakim değil sizden ricam sadece bana şunu al deyin ben de alayım Çok da meşgul etmek istemiyorum sizi. Aynı kodda bulamıyorum çünkü..
çok teşekkür ederim..Buradan alabilirsiniz
Telefonuuzun kamerası bozuk mu?
https://www.motorobit.com/17vac-27v...vh35Wl6Zh5UU2UEUnDvquxdh1_mkWmCgaArxeEALw_wcB