oto teyp reset sorunu

Katılım
3 Tem 2016
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
37
yeni oto teyp aldim sesi 25 in ustune cikartinca teyp surekli reset atiyor sebebi nedir

Sent from my GT-I9301Q using KontrolKalemi.Com Mobil mobile app
 
Merhaba. Oto elektrik sisteminde bir adet yerine 2 adet paralel aküyü mü kullanıyorsunuz? Kullanıyorsanız eğer ve bunlar birbirine biraz da uzaktan irtibatlıysa söylediğiniz bu resetleme olabilir,bu normaldir,çünkü benim başıma arabada bunu tam denerken benzer olarak da gelmişti.

Diğer durumlarda teybe gelen güç yetmezliği durumu da (Evlerde daha ziyade düşük watt.’lı adaptör seçimi ve yüksek güçlü oto teyp sistemi seçimiyle kullanımda sıklıkla ) görülebilir. Hop.lerin bağlantısından hemen önceki ve teyp içindeki ara bağlantı elemanı olan elektolitik kuplaj kondansatörleri içten kısmen kurumuşsa (Yeni olduğu için böyle bir durumu pek düşünemeyiz) volüm biraz fazla olarak arttırıldığında, distorsiyonlu ve resetlemeli durumları normalde görülebilir, ama sığası düşmüş,içten kurumuş olan elektrolitik kondansatörün yenisiyle değişmesinde bu sorun yüksek volümde yine görülmeyecektir. Arabanızın mevcut oto elektrik sisteminde çift akülü bağlantı örneğinde de olduğu gibi olağandışı bir bağlantı durumu (Birine göre daha gecikmeli gelen ve gecikmeyle üst üste çakışan veya üst üste eklenen 2 ayrı elektrik dc. akımı) varsa bu etki yine olabilir. Bu yönüyle oto elektrik sisteminizi iyice araştırmanızı tavsiye ederim.

Bu teybi yetkili bir satıcıdan süreli olan garanti belgesi karşılığında satın almışsanız ve oto elektrik sisteminizi gayet normal,tüm bağlantıları da çok nizami olarak ve tam içindeki/üzerindeki bağlantı şemasına göre tam bağlamış/bağlatmış olmanıza rağmen bu sorun yine devam ediyorsa,satıcınıza garanti süresi dolmadan başvurun derim. Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,974
Mesajlar
922,225
Kullanıcılar
451,172
Son üye
receperdo1
Geri
Üst