bende yazdim ama gal'ba grup iptal olduBenide gruba alırsanız çok memnun olurum arge departmanında çalışıyorum yeni otomasyon öğrenmeye başladım sakıncası yoksa kafam çok karışık yol haritasını deneyimli kişilerin tecrübelerini dinleyerek oluşturmaya ihtiyacım var.
Beni de gruba alır mısınız otomasyon ve endüstri alanında kendimi geliştirmek istiyorum ve zaten yazılımla derin bi ilgim var yardıma da ihtiyacım var teşekkür ederimMerhaba ;
Otomasyon yardımlaşma adı altında bir whatsapp grup kurduk gerçekten yardıma gönüllü ve işinde iyi yaklaşık 30 kişiyiz.İster sahada ister ofiste Anlık olarak destek alıp verebiliyoruz.Bu grubumuzu büyütmek ve daha nitelikli hale getirmek istiyoruz.Bu kapsamda gruba katılmak isteyen arkadaşlarımız özelden katılım linkini isteyebilirler.
Not: linki burda paylaşmamamınızın sebebi gerçekten ilgili kişilerin katılımını sağlamaktır.
Link bana da atabilirmisinizHaklısınız zaten o yüzden direkt buraya link koymadım.
Merhabalar linux cnc üzerine herhangi bir çalışmanız oldu mu ? Birkaç sorum olacak. Teşekkürler.linux cnc üzerine çalışanlar varsa ben de gruba katılmayı düşünürüm.
çalışma henüz teori aşamasında. pratik eksik.Merhabalar linux cnc üzerine herhangi bir çalışmanız oldu mu ? Birkaç sorum olacak. Teşekkürler.
Bildiğin kadarını anlatabilir misin.çalışma henüz teori aşamasında. pratik eksik.
google amca benden daha güzel anlatıyor: https://www.google.com/search?q=lin...cvEDHcjUDpEQpwV6BAgCEB4&biw=1280&bih=642#ip=1Bildiğin kadarını anlatabilir misin.