alaaddin2008
Üye
benide whatsap grubuna alırsanız cok sevinirim.
İstanbul'da dağıtım lisanslı bir sanayide çalışıyorum gruba giriş yapabilir miyim?Merhaba ;
Özel mesaj yolu hangi sektörde ve hangi bölümde çalıştığınızı yazıp göndermenizi rica ediyorum.
Şuanda Güncel olarak 190 kişilik bir grup olduğu için konu ile alakasız kişileri almamak adına bu şekilde ön bilgi istiyoruz.
Merhaba iyi günler ben Zeynep YAYAN Karabük Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Teknoloji Fakültesinde 2 sınıf öğrencisiyim plc alanında yoğunlaşmak ve uzmanlaşmak istiyorum ve kariyerimi bu yönde ilerletmek istiyorum yazın esi elektronik otomasyon alanında staj yaptım stajda deltanın servo sürücüleri çeşitli markaların motor sürücüleri üzerine çalıştık onun dışında hyberloopta otomasyon alanında çalışacağım yarışmada beni de WhatsApp grubuna ekleyebilir misiniz hem bilgi sahibi olmak hem devlet daha aktif olmak isterim beni de ekleyebilir misiniz grubaMerhaba ;
Özel mesaj yolu hangi sektörde ve hangi bölümde çalıştığınızı yazıp göndermenizi rica ediyorum.
Şuanda Güncel olarak 190 kişilik bir grup olduğu için konu ile alakasız kişileri almamak adına bu şekilde ön bilgi istiyoruz.