volcanoos
Katılımcı Üye
fabrika ana girişine yaklaşık 2 ay önce otomatik bariyer yapıldı. rf devreli ayrıca güvenlikten de manual açma kapama yapılabiliyor. güvenlik olarakda ayaklarda karşılıklı sensörler var. baştan herşey iyi güzeldi ama sonradan bariyer kendi kendine inmeye başladı. yapan firma ilk olarak topu kabloya attı (manual açma butonu kablosu) ve kablonun blendajlı olmadığını böyle oluncada polis telsizi, araba kumandası gibi rf ile çalışna aygıtlardan etkilendiğini belirtti. bizde kabloyu blendajlı yaptık. servis geldi bağlantıları yaptı fakat bu sefer kapı daha sık olrak kendi kendine inmeye başladı ve son olarak bariyer dün üretim müdürünün arabasını syırınca ortalık karıştı.
şimdi diyelim ki bu bariyer rf ile çalışan cihazlardan etkileniyor, o zman bütün rf ile çalşına kapılardamı sorun var. tabiki yok bence. ya rf devresi kalitesiz ya da teknik bi problem var bence benim tahminlerim bu yönde. sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir yardımlarınızı bekliyorum...
saygılar...
şimdi diyelim ki bu bariyer rf ile çalışan cihazlardan etkileniyor, o zman bütün rf ile çalşına kapılardamı sorun var. tabiki yok bence. ya rf devresi kalitesiz ya da teknik bi problem var bence benim tahminlerim bu yönde. sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir yardımlarınızı bekliyorum...
saygılar...