Otomatik kaçak akım kurma cihazı-aparatı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dejeryan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@arkaplan üstadın sıradışı mesaj yazma şeklini taklit ederek espritüel bir mesaj yazdım ama herhalde kimse anlamadı. Biraz incelik ayarı tutmamış anlaşılan. Ayrıca yakında forumu takip edemeyeceksiniz . Haddini bilmeyenlerden kurtulursunuz böylece.
Gereksiz espırınıze ihtiyacımız yok. Bıraz cıddıyet lütfen. Birçok mesajlarınız da bunlara rastlıyorum.. Bir kaç gereksiz yüzünden sayfadan çıkmam ama yönetici bunu uygun görürse de yapacağım birşey yok..

Gereksiz espırınıze ihtiyacımız yok. Bıraz cıddıyet lütfen. Birçok mesajlarınız da bunlara rastlıyorum.. Bir kaç gereksiz yüzünden sayfadan çıkmam ama yönetici bunu uygun görürse de yapacağım birşey yok..
16 senede forumda hepi topu 390 mesaj yazıp buradaki insanları ve onların yazdığı mesajları gerekli gereksiz diye sınıflandıramazsınız. Alın sizin olsun forum. Çok meraklısıydık.

Ben sizi özellikle kastetmedim.. Gereksizler ıcın yazdım. Yazdıklarınızı bir daha okuyun, daha ıyı anlarsınız..

Arkadaşlar gider ayak birbirinizin kalbinizi kırmayın. sdag 31 Aralıkta forum kapanacakmış

Forum istatistikleri

Konular
133,389
Kullanıcılar
459,262
Son üye
CCMM

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri