Otomatik kumanda devre tasarımı

Bir kumanda devresi kural olarak bir alıcıyı çalıştırır.Araya termik,röle veya kontaktör kontakları,sigorta,zaman rölesi v.s. gibi ekipmanlar girer.Devre tasarlarken veya arıza ararken araya konacak veya konmuş ekipmanın görevlerini yapıp yapmadığı araştırılıp bulunmalıdır.Arıza arama tekniğini engelli koşuya benzetebilirsek,ve sistemdeki ekipmanları engel kabul edersek ,devrenin çalışmasını engelleyeni bulmamız arızayı bulmamız demektir.Bu da genel olarak tek bir kontak,klemens v.s.dir.Sakin ve mantıklı çalışmak hedefe varmanın en kısa yoludur.Paniğe gerek yok,iş yoluna girecektir.Kolay gelsin.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
arkadaşlar hazır devreleri nereden bulabilirim yardımcı olur musunuz hazır devre lazım bitirme projesi için acele lazım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…