pic pwm çıkışını bu devre ile sinüse çevirebilirsiniz.merhaba arkadaşlar pic le pwm ürettikten sonra ac sinyale çevirip ac motor sürmek istiyorum nasıl yapabilirim mantaığı tam olarak nedir?
u1 entegresini devreden çıkarıp r4 direncinin önünden kare dalge verebılırısnız:,,sağolun pwm girişi tam olarak nerden olacak ve pwm in frekansının değiştirerek çıkışın frekansını değiştirebilir miyim?
Yükü ve güç katsayısını ne için kullanacaksınız? Kapalı çevrim kontrol mü sistem?bende sizin düşündüğünüz gibi pwm kullanarak asenkron motor sürmeyi düşünüyorum ama birazdaha komplex bir şekilde ama sıkıntım motorun etiket bilgilerini sistemde nasıl işlem yaptırabilirim girdiğim cosfi
watt gibi degerleri nasıl bi matematiksel işleme tabi tutup o motora uygun frekansı nasıl verebilirim sorusunun cevabını arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
hayır açık çevrim ama benim kulandığım micromaster 420 inverterlerde bu bahsettiğim degerleri giriyordum ama bu degerlerin ne için gerekli olduğıunu bilmiyorumYükü ve güç katsayısını ne için kullanacaksınız? Kapalı çevrim kontrol mü sistem?
Değerleri sürücüde giriyordunuz o zaman bir problem yok, şu an ki sorun nedir ben onu anlayamadım?hayır açık çevrim ama benim kulandığım micromaster 420 inverterlerde bu bahsettiğim degerleri giriyordum ama bu degerlerin ne için gerekli olduğıunu bilmiyorum