Pİc programlayıcı pici görmüyor

Arapsaçı olsun diye değil olamasın diye yazdım bu yapılan genel bir hata yalnız sizin için değil okuyan olursa aklında bulunsun diye yazdım. Size altaş değilde taş desek bana apak desek birşey anlayamayız bu mikroişlemci mikrodenetleyici pic gibi kavramlarda yerinde kullanılmalı. Yapacağınız işlemi anlattım bunu deneyebilirsiniz.


:D eyvallah usta doğru söylüyon ......
 
Eyvallah, sağlam programlayıcı bulup işlemi denerseniz sonucu paylaşıp bizi bilgilendirin, belki programlayıcının pici yanmıştır onu anlarız, olmadı dediğimiz gibi pickit2 alırsınız duruma göre, hayırlı geceler.
 
Eyvallal, sağlam programlayıcı bulup işlemi denerseniz sonucu paylaşıp bizi bilgilendirin, belki programlayıcının pici yanmıştır onu anlarız, olmadı dediğimiz gibi pickit2 alırsınız duruma göre, hayırlı geceler.

evet ama çevremde öyle benim gibi pic programlayıcı kulanan pek yok herhalde bu gidişle yeni programlayıcı alacaz neyse saolun yardımcı olduğunuz için .....
 
Rica ederim. Foruma konu açıp yardım isteyebilirsiniz, bulunduğunuz şehirde forumdan birileri varsa yardımcı olur herhalde.
 
Altas kardeşim net olarak sana şöyle anlatayım. Bir ader PIC18F2550 mi devrende ne varsa ondan satın al , bir arkadaşında programlat,Brenner 8 mi devren neyse onun firmwareni yani içine atılacak hexi bulursun. Sonra devrene tak ve işlemcin değişmiş olsun. Sorunun çözülmediyse elektriksel bir hadisedir , devre elamanlarının hepsini değiştirebilrsin sanırım onlar çok birşey de tutmaz.

Bunu yapmadan önce baktın mı acaba bilgisayarın entegreyi devrene takılınca Brenner8 i görüyor mu. Eğer görüyorssa , başka arkadaş aramadan buldugun firmware yeniden atabilirsin, brennerda firmware update seçeneği var çünkü .
 

Forum istatistikleri

Konular
129,460
Mesajlar
926,995
Kullanıcılar
452,016
Son üye
kartalerdal67

Yeni konular

Geri
Üst