Arkadaşlar ben Elektrik-Elektronik mühendisliği 3. sınıf öğrencisiym 2 yıl içinde okulum bitecek mezun olucam ancak arkadaşlarımın arasındaki genel kanı onca zor sınavdan geçtikten sonra okadar fedakarlık yaptıktan sonra en iyi ihtimalle 2 milyar gibi komik bir maaşla işe başlama hayalleri bugün zarar etmeyen ufacık işletmeler bile yeri geliyor trilyonluk projeler alıyor patron 150 milyarlık arabayla geziyor benzin harcaması bile 1 milyaradan aşşağı düşmüyor ( plc otomasyon ve pano işlerinde örnek vermek gerekirse).bizler geleceğin mühendisleri olarak gerekli donanımları kazandıktan sonra kendi işlerimizi kurabiliriz birlikte projeler tasarlayıp üretebiliriz...soruma gelince neden hiçbir zaman gerçekleşmiyor ancak para yok deyip sıyrılmanızı istemiyorum bugün başarılı olanların yüzde 90 nı sıfırdan beş parasız başlayan kişiler yaptıkları şey akılları kullanmaktı hepsi bu...kaldıki kosgeb bugün isteyen herkesi destekliyor....ben modern köle olmak istemiyorum...siz?(burda sistemi eleştirmek değil asıl amacım asıl amacım nasıl şirketlerimizi kurup başarılı olabilirz)
Arkadaşım benim arkadaşlara anlatmak istediğim şeyi sende farketmişsin tebrik ederim seni senin benim gibi düşünenler olduğu içinde gerçekten çok mutluyum kendi iişimiz daha teknik daha bilgili bir biçimde olması benim hep görüşüm olmuştur zaten.