Seni köteklemeyi sevsem de şimdilerde hiç kötekleyemiyorum.
Çünkü anlattıklarımı anlamak için çaba gösteriyor ve sonuca gidebiliyorsun.
Bu beni fazlasıyle memnun ediyor.
Aslında köteklenmemek için çok çaba sarf ediyorum desem yeridir.
Daha doğrusu sizin güzel paylaşımlarınızı ,ilgi ve yardımlarınızı boşa çıkarmamak istiyorum.Madem ki siz bu kadar değerli bilgilerinizi bu forumda benimle paylaşıyor bir emek verip zaman harcıyorsunuz, karşılığında da bunun doğru disiplinli bir çalışma ile sonuca ulaşması gerektiğini düşünüyorum. Sizinle çalışmak benim için çok keyifli ve memnuniyet verici. Umuyorum bu formu takip edecek arkadaşlar da sizin bu paylaşımlarınızdan yararlanacaklardır.Teşekkür ederim.
Hocam dediğini gibi 10MB lık WAVE 2 müzik parçasının(biri hoppidi-diğeri yavaş) 1 dakikalık kısmını kestim.FLAC formatına çevirdim.
10MB lık hızlı (hoppidi) şarkı 7,50MB FLAC dosyaya,
10MB lık yavaş parça ise 4,13MB FLAC dosya boyutuna geldi.
Madem ki flac ile zip yapıyoruz. O halde 2 eşit boyuttaki eserlerin birisi neden daha az yer kaplıyor.
Bu konuda şöyle düşünüyorum.Hızlı parçalarda wave formatında ses dalgaları daha yoğun ve sıkı.Yavaş parçalarda daha seyrek ve geniş .Bununla ilgisi olabilir mi?
Bugün Osilaskop devrelerini bastım ve kutu ön paneline bir alüminyum kestim .Bu alüminyum üzerine BNC leri ve switchleri monte edeceğim.Switchler ON/OFF olacak değil mi?Devreleri kutu içerisine resimdeki gibi yerleştirdim.Sizce nasıl olmalı?
L/N state input devresinin malzemelerin de eksiklik var 6,8pF lar .Onlar haftaya gelir heralde.NE5532 yerine TL082 olur mu?Olmazsa siparişime ekleyeceğim.