Merhaba
@GND-
Linki incelemeden önce okuyun derim.
https://m.aliexpress.com/item/32805...&terminal_id=2fbc70fc6fff4f35bf9160cb2816f7ea
Epeyce kişi satın almış. PCB işi yapıyor ki resmin altında pcb yazıyor.
Tek sorun, DIY, yani kurulum size ait. Sanırım kurulum basittir. Lakin klavuz çince olabilir...düşük ihtimâl.
Fiyat. Bugünkü kur üzerinden::::::
■1100tl full takım satın alırsanız
■770tl kargo
1100 tl üzerinden, size % 18-20 civarı gümrük vs. ücreti ihtimal çıkabilir. Bilginize.
Açıklamada, yazılım güncellemesi de olduğundan bahsedilmiş. Laser marking için.
İnceleyin derim.
Ha bu ürün, Aliexpress te
""pcb cnc machine"" olarak arattığımda "En çok sipariş edilen" ürün olarak karşıma çıktı.
Bulduğum ürünlerin Geneli 3 eksenli. Ben size aynı cnc tezgahın full takımının yani en yüksek fiyatını yazdım. Yani Heyecan yok.
Motoruna uygun oyma mili ile tahta oyması gravür laser oyma yapmanız mümkün. Gerçi sizinki de tahta oyma işi
Özetle; Siz de benim gibi bir aratın derim. Maksat motoru mili ara kablosu tam olsun.
Dikkat ederseniz, Yarı fiyatına başka cnc ler yine var. Örnek; 500-600tl +300-400tl kargo. gibi. Ama hangi parça var yok (oyma motoru , oyma mili gibi) bilemem.
Motor mandreni ve Miller ayrıca da satılıyor. Kalite fiyata göre çeşit çeşit.
Sadece pcb değil. Proje kutularınızı siyah alüminyum seçerseniz ön yüz üzerine aynı uç ile çizim ve yazı yazmakta mümkün. Göze zararlıda olsa Laser ile yazmak tabiki ayrı seçenek.
Son olarak, Amacınıza uygun olanına, tabla boyutuna işletim sistemine ve çizim programına motor yuvasına ve gücüne yedek motora satıcı puanına ve alanların yorumlara dikkat edin derim.
Araştırmanızda Başarılar.