PC'ler ve teknolojik sohbetler.

İşte onu diyorum ya sana. Kulağın kuyruğun olsaydı guduruk olurdun bizler gibi. :D :D

NOT:
Dostum yatarken müzik dinleme gibi huyun var mı benim gibi.
Eğer varsa sana da birşeyler tarif edebilirim.
ayarlarım her zaman değişiyor, haleti ruhiyeme bağlı, bazen ney dinlerim, bazen klasik, bazen de o relaksiyon filan. kulağımı tırmalamasın yeter. ama yine de gönder gelsin. bakarsın ayarım tutar.

ayarlarım her zaman değişiyor, haleti ruhiyeme bağlı, bazen ney dinlerim, bazen klasik, bazen de o relaksiyon filan. kulağımı tırmalamasın yeter. ama yine de gönder gelsin. bakarsın ayarım tutar.
Geçenlerde bir konuda küçük bir hoparlörden bahsetmiştin.
O aklıma gelince sana da iki tane küçük hoparlör yaptırayım dedim.
Madem ki az da olsa marangozluğun var, kutuları yapabilirsin.
İki tene de uygun büyüklükte hoparlör bulursak dadından yinmez.
Benim yattığım yerde iki tane minik hoparlörüm var. Bunları hem yatarken hem de tatile giderken götürüyordum.
Ufak olsalar da dadlı ses veriyorlar.
Hatta bizim @serkan_48 i bu hoparlörlerimle gudurtmuştum.

düşünmen yeter, ben salonda, laptopu açıyorum, müzik sesi uzaktan geliyor yatak odamda uyuyorum. beni öyle kaliteli şeylere alıştırma.

düşünmen yeter, ben salonda, laptopu açıyorum, müzik sesi uzaktan geliyor yatak odamda uyuyorum. beni öyle kaliteli şeylere alıştırma.
Alışmış gudurmuştan beterdir ... Atasözü.
Bizler de guduruk olduğumuza göre alışmışız demektir.
SAYGILAR.

Yaptığımız işlerde Elektronik dışında o kadar teknik konular varki,

Marangozluk metal işleme v.s.

Hoparlörler küçük ama islevseldi. Çay entegresi ile uyumlu uyumlu çalışıyorlardı.

Kutusu için alınabilir bi ampli ilanı gördüm. İçinin fotoğrafını da ekledim. Ürün çalıştığı için geliştirilebilir mi orasından emin değilim.

PİOONER ESKİ SERİ ANFİ İlan No: 1073528446
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...mleri-piooner-eski-seri-anfi-1073528446/detay
Baş belası bir PEYNİİR.
Aynısının bir üst modeli bende vardı. Modifiye edeceğim diye gudurmuştum.
Bazı tuş başlıkları yok. Bu başlıkları da bulamazsın. Ya da aynı ampliden bir tane daha bulacaksın.
Amplinin transistörleri 2SA5200 serisi. Ama class-A tipi direk sürücülü olduğu için, en ufak hatada bile sürücülere varıncaya kadar yanıyor.
Kutu derinlik olarak çok az. Bu yüzden modifiye olayı oldukça zor.

Baş belası bir PEYNİİR.
Aynısının bir üst modeli bende vardı. Modifiye edeceğim diye gudurmuştum.
Bazı tuş başlıkları yok. Bu başlıkları da bulamazsın. Ya da aynı ampliden bir tane daha bulacaksın.
Amplinin transistörleri 2SA5200 serisi. Ama class-A tipi direk sürücülü olduğu için, en ufak hatada bile sürücülere varıncaya kadar yanıyor.
Kutu derinlik olarak çok az. Bu yüzden modifiye olayı oldukça zor.
Estetik olarak kötü durumda olmasaydı keşke :) Teknik özellikleri iyi görünüyor.
Bu arada yeri gelmişken, SNR değerlerindeki (MM) ile (Line) neyi ifade ediyor? İnternette gavurca yazıyor benim bile İngilizcem yetmedi.

1676821818256.png

Estetik olarak kötü durumda olmasaydı keşke :) Teknik özellikleri iyi görünüyor.
Bu arada yeri gelmişken, SNR değerlerindeki (MM) ile (Line) neyi ifade ediyor? İnternette gavurca yazıyor benim bile İngilizcem yetmedi.
SNR SiNiR'li demektir :p
Yoh lem şaka Sinyal gürültü oranı demektir.
MM Moving magnet pikap kafası için pre ampli devresi ile birlikte gürültü faktörü.
Bu ampli ile sendeki grundig ampliyi yanyana dinlerken bu ampliyi çöpe atarsın.
Zamanında bir arkadaşım elindeki GRUNDIG V7000 i satıp buna benzer bir PEYNİİR almıştı.
Ben de demiştim ki.. Yazık olmuş V7000 e keşke bana satsaydın.
O da dedi ki evet yaaf V7000 GÜF GÜF bass veriyordu bunun basları o kadar iyi değil :D

Forum istatistikleri

Konular
129,746
Kullanıcılar
452,474
Son üye
rmmc07
Geri