V7000'i de iç dış temizleyememiştim, fırça ile ter temiz yapayım o halde Gerçekten kıymetli.SNR SiNiR'li demektir
Yoh lem şaka Sinyal gürültü oranı demektir.
MM Moving magnet pikap kafası için pre ampli devresi ile birlikte gürültü faktörü.
Bu ampli ile sendeki grundig ampliyi yanyana dinlerken bu ampliyi çöpe atarsın.
Zamanında bir arkadaşım elindeki GRUNDIG V7000 i satıp buna benzer bir PEYNİİR almıştı.
Ben de demiştim ki.. Yazık olmuş V7000 e keşke bana satsaydın.
O da dedi ki evet yaaf V7000 GÜF GÜF bass veriyordu bunun basları o kadar iyi değil
Bunun için açtığım konuda bahsetmediğim bazı sıkıntıları da vardı bu amplinin. Pes ettikten sonra öylece kullanmaya başlamıştım yıkamadan.
Pioneer ampli bass konusunda zayıf o halde. Ama Snr Line değeri çok iyi değil mi? Acaba 70W olmasından dolayı mı 102 dB değerini vermişler?
Sanırım STK gibi entegrelerde bu kadar düşük seviyede bir değer elde etmek çok zor. İncelediğim çoğu transistörlü iyi amplilerin SNR değerleri 100 dB seviyelerinde. Ama işte bozulursa da eşlenik tipini bulmak çok çok zor.
Bu şey gibi:
Malzemeyi satan dükkanlardaki görevlilere Türkçe yerine Japonca konuşuyomuşsun gibi. Transistörün kılıfını anlaması bile uzun sürüyor gel de eşlenik olanını tarif et