Benim projeler bilimseldir. Daha önce ölçülmüş biçilmiş ve test edilmiştir.Yamyam hocam sizinle bu çalışmaları yapmak çok keyifliydi.Sizin projeler beni hep mutlu etti.Her gün dinlediğim amplilerimle sizi hatırlıyorum.
Taa LM1875 li ampliden bu yana bir çok arkadaşa bu tür bilimsel disiplinlerimi aşılamaya çalışıyorum.
Sadece sen ve @Yunusgr belli disiplinle hareket etmiş ve sonuca ulaşmıştır.
Esasen senin ilk diyaoudiodaki proje ile son yapmış olduğun STK lı DIN PPM li proje arasındaki farkı sadece sen takdir edebilirsin.
İki proje arasındaki farklar bilimsel ölçüm olarak fazla farklı olmasalar da teknik olarak en alt sınıf ile üst sınıf bir ürün arasındaki farkların kulak ile bile ne denli farklı olduğu rahatlıkla anlaşılmaktadır.
Ben burada frekans karakteristiği desem gürültü faktörü desem bir çok teknikten bahsetsem de çoğu kişiler bunların ne anlama geldiğini anlayamazlar bile.
Ancak sana attığım köteklerden sonra sen DIN PPM nedir hemen aradaki farkı anlarsın.
Yunus da kendi amplisine yapmaya karar verdi. Ancak amplinin ön tasarımı ve display penceresinin küçük olmasından dolayı 17 LED li DIN PPM yapımı çok meşakkatli olacaktır.
Ama uğraşıp da yapabilirse guduruk bir cihaz olur.