Haliyle.Setin kendisi uygun olsa da sadece almakla bitmiyor ki bunun gümrüğü var, kargosu var, kvdsi var, kdvnin kdvsi var.
Toplamda tahmini 60bin tlyi bulur muhtemelen sadece hoparlörler. Ben ondan dedim
Haliyle.
Benim sistem zamanında 110db/SPL için yapılmıştı. Bu set ile 118db/SPL ye ulaşılabiliyor. Yani benim sistemden daha iyi.
Üstelik benim subwooferda 2 tane 20cm westra bass bulunuyor.
Neyse ben yine gudurdum. Masrafa girmeden en iyisi yatayım
Taksitle sorsan olmuyo mu ?Sendeki subwoofer ile ilgili de merak ettiğim bir şeyler var hocam. Hepsini biriktirip öyle soracağım
Esas gerçekler şunlar.https://320volt.com/tda2050-mono-32w-amfi-devresi-10v-50v-besleme/
50v ile 32watt o gerçek.
beni gitar amfisi yap diyor resmen basacan distorsiyonu,bağlıcan vah pedalı,revork,delay vericen çoşkuyu...Esas gerçekler şunlar.
Ekli dosyayı görüntüle 89152
32W olarak verilmiş değerler %10 distorsiyon ve tek bir frekans bandı için geçerlidir.
Bu entegre gerçekte dar bir band dahilinde (100Hz 15kHz) %0.05 distorsiyon için 15W olarak tasarlanmıştır.
Günümüz gelişen teknolojisinde band genişliğinin en az 20kHz veya üzeri olması ve distorsiyon seviyesinin de binlerde olması gerektiği düşünülünce, bu entegre sadece belli amaçlar için kullanılabilir demektir.
Benzer koşullar için LM1875 ile 20W çıkış gücüne erişilebilmektedir.
Beş on dolar fazla verip LINE OUTPUT'u olanlardan alabilirsin.AmazonTR de indirimden SPL metreyi alsam mı diye düşünüyordum da acaba bu aletlerin PCye bağlananı var mıdır? Bunu nasıl aratmak gerekir yada?
Üzerindeki mikrofonu PCden kullanabilsek daha da iyi olurdu gibi geldi. Yazılım üzerinden frekans grafiği de oluşturabilmek güzel olurdu.
Kabinlerin hangi frekansı hangi seviyede verdiğini daha net görmüş olurduk.
Telefon mikrofonu ile amatör bir şekilde denedim ama beceremedim pek
Güzel ama biraz bahalı geldi banaBeş on dolar fazla verip LINE OUTPUT'u olanlardan alabilirsin.
Line out'u PC line 'dan bağlarsan adobe ile takip edebilir, spectrumu görebilirsin.
https://www.amazon.com/REED-Instrum..._14?keywords=Spl+Meter&qid=1658163946&sr=8-14
Ben fiyatını göremedim yaaf.Güzel ama biraz bahalı geldi bana