Ana...Ucuzdan elime şunlar geçti, toplam 125 liraydı hemen gaptım Üzerindeki bobinleri sonraki projelerde kullanabilirim belki. Kontrol de ettim bobinler sağlam.
Ekli dosyayı görüntüle 89394
Biri telefonumdan letgo uygulamasını silsin
dirençler 30 tl civarı zaten iyi olmuşUcuzdan elime şunlar geçti, toplam 125 liraydı hemen gaptım Üzerindeki bobinleri sonraki projelerde kullanabilirim belki. Kontrol de ettim bobinler sağlam.
Ekli dosyayı görüntüle 89394
Biri telefonumdan letgo uygulamasını silsin
Evet benziyor, Ohm kademesinde 1.2 gibi bir değer ölçtüm dördünden de.Ana...
KASUN bobinlere benziyo.
1.2ohm yüksek bir değer. Senin gabinlerdeki bobinleri hiç ölçmüşmüydün.Esas pahalı olan bobinler ve onları sardırmak aslında. Bende diğer elemanlara bakmadım bile hiç alırken.
Üzerinde kondansatörlere baktım şimdi 6.8 uF değerindeymiş.
Evet benziyor, Ohm kademesinde 1.2 gibi bir değer ölçtüm dördünden de.
Ohm değeri 0.8 çıktı tekrar ölçtüğümde1.2ohm yüksek bir değer. Senin gabinlerdeki bobinleri hiç ölçmüşmüydün.
Ya da ohm metren kalibreli mi.
Tahminim o bobinler 0.8mH civarındadır. Senin filtrede mid hop için kullanılabilir.
Ölçü aletinin gontakları tam temas etmiyordur.Ohm değeri 0.8 çıktı tekrar ölçtüğümde
Videoda görünen multimetreden ölçtüm.
Bizim kabindeki uygun değil miydi ki? Yada bunu da mı ekleyelim?
Kabinlerdekini de ölçeyim.
---
Ölçtüm ama benim multimetre başarısız sanırım. Hepsi de 1.1 ile 0.8 ohm arası değişiyor sürekli.
flux gibi ama buharı yamultmuyor devre kartına sürünce oksitten koruyor aynı zamanda lehimlemede kullanılıyor kırmızı koyu sıvı.Olabilir bu lak dediğiniz nasıl bir malzeme?
Geçenlerde satın aldığım kondansatörler gümrükteymiş ücreti çıkınca yazarım buraya öğrenmiş oluruz.