PC'ler ve teknolojik sohbetler.

Evet o cihaz para eden bir cihaz olduğundan dolayı hayata döndürmek için çok uğraşmışlar :D
Şuan elimdeki Technics de beni baya uğraştıracak gibi yakında burada konusunu açacağım.

Hoş aldığım ikinci Grundig de satıcı cızırtılı ses veriyor diyordu WD40 problemi çözdü şuan sorunsuz çalışıyor :D Şanslıyım ki kolay halloldu.

Bende aldığım Nordmende amplinin kendi trafosunu satarak geri kalan her şeyi beleşe getirmiş oldum. Ama ön panelindeki göçük biraz kötü görünüyor sırf o yüzden aynısından alıp değiştirmeyi düşünüyorum.
Satın alıp trafoyu satarsam yine fiyat olarak artısı olacaktır.

Bu tasarımın amacı farklı bir noktaya gelmiş gibi sanki 🤣
kendi şarj girişi ve kablosu bozuldu bu powerbank 5600mAh hiç kapanmadan 3-5 gün gidiyor şarj ettiğini unutuyorsun...şuan da çalıyor.

Aha @ozgurece35 nin hoparlörlerinden.
Görmesin anında kapar.
Tek kabin satışta ,ön file kapak da yok ayrıca tweter da alt bölümde deformasyon var. + Woofer ve medium sağ kenarındaki beyaz boşluklar var. Üst kapak yazısı farklı. Tek kalan kabinde oldukça parmaklanmış olabilir. Orjinali aşağıdaki gibi olması gerekiyor.

Ekli dosyalar

• P_20221224_221503_1_p.jpg
    P_20221224_221503_1_p.jpg
    83.4 KB · Görüntüleme: 6
  • P_20221224_221524_1_p.jpg
    P_20221224_221524_1_p.jpg
    76.6 KB · Görüntüleme: 5
  • P_20221224_221637_1_p.jpg
    P_20221224_221637_1_p.jpg
    57.9 KB · Görüntüleme: 5
Tek kabin satışta ,ön file kapak da yok ayrıca tweter da alt bölümde deformasyon var. + Woofer ve medium sağ kenarındaki beyaz boşluklar var. Üst kapak yazısı farklı. Tek kalan kabinde oldukça parmaklanmış olabilir. Orjinali aşağıdaki gibi olması gerekiyor.
Ben düşündüm ki iki kabin birden o fiyata. Tekse zaten pahalıya geliyor.
Bir de bu kabin masif ahşaptı galiba. Sırf o yüzden bile alınabilirdi bence eğer ikili set şeklinde olsaydı. Vatandaşta tek kabinin fotoğrafını koymuş başka da bilgi vermemiş sağ olsun.

@Mr_YAMYAM usta bu gün bitpazarında (sosyete pazarında) 110 volt bir tane sanırım ölü bir pikap buldum ilgini çeker mi?

@Mr_YAMYAM usta bu gün bitpazarında (sosyete pazarında) 110 volt bir tane sanırım ölü bir pikap buldum ilgini çeker mi?
Gölge kutuplu motorlu ise 220/110 trafo şart. Maliyeti ecik bahalı.
Ana trafosu besleme amaçlı ise uygun voltajda trafo ile değiştirilebilir.
Pikap kalitesi mekanik yapısı ile doğru orantılıdır.
Eski ve küçük diskli pikaplar artık kolleksiyon amacıyla alınıp satılıyo. Modern pikaplar gibi kaliteli değiller.
Ancak bazı eski ve markalı pikaplar oldukça pahalı.

Gölge kutuplu motorlu ise 220/110 trafo şart. Maliyeti ecik bahalı.
Ana trafosu besleme amaçlı ise uygun voltajda trafo ile değiştirilebilir.
Pikap kalitesi mekanik yapısı ile doğru orantılıdır.
Eski ve küçük diskli pikaplar artık kolleksiyon amacıyla alınıp satılıyo. Modern pikaplar gibi kaliteli değiller.
Ancak bazı eski ve markalı pikaplar oldukça pahalı.
ben zaten anlamam bu işlerden. kulaklarda şinanay, bilgisayarda telefonu göremedi şimdi, yarın yine denerim. foto atarım. neyi ne işe yarar ben heeeç annamam.

Çok sorun değil.
Zahmetli ise değmez.
yaw hani 3 yıl önce 799 ₺ ye almıştım. alo desin yeter demiştim. zaten başka da bir işe yaramıyor. şimdi bluetooth denedim o da çalışmıyor. kablo ile bağlanıyorum şarj oluyor ama telefon görünmüyor, gördüm diyor klasör boş diyor. zaten salak bir telefondu fazla üzülmüyorum. bakarsın kızım yeni yıl hediyesi telefon filan alır bana (bir şekilde parasını yine bana kitler ama olsun) insanın bir kız evladı olmalı.

Forum istatistikleri

Konular
129,840
Kullanıcılar
452,678
Son üye
TengRi

Yeni konular

Geri