o dediğin şey olmaz, oluru ise rezitansı plastik su kovasına koyarak yapabilirsiniz, tavsiye edilmez. ketlle kullan, daha sağlıklı ve tehlikesiz.merhabalar bulunduğum ilçede güvenlik gerekçesiyle doğalgaz bir kaç gündür kesik çok bilinen bir yöntem olan faz ve nötr kablosunu direk su dolu kovanın içine sokarsak kaçak akım veya sigorta atarmı
o dediğin şey olmaz, oluru ise rezitansı plastik su kovasına koyarak yapabilirsiniz, tavsiye edilmez. ketlle kullan, daha sağlıklı ve tehlikesiz.
Şahane....merhabalar bulunduğum ilçede güvenlik gerekçesiyle doğalgaz bir kaç gündür kesik çok bilinen bir yöntem olan faz ve nötr kablosunu direk su dolu kovanın içine sokarsak kaçak akım veya sigorta atarmı
ben sadece kendimi AC özürlü sanıyordum, yalnız değilmişim.Şahane....
Bu kadar absürdünü duymamıştım.
Ondan sonra bir garip ölmüş diyeler, soğuk su ile yuyalar....ben sadece kendimi AC özürlü sanıyordum, yalnız değilmişim.
hani adam cenabetlik çıksın derken, cenazesini çıkartacak farkında değil.
İyice yalıtırsan ve kimse dokunmazsa birşey olmaz. Bu yöntemi kimse de tavsiye etmez! En basiti ketıl gibi bir ısıtıcıda suyu ısıtmak.merhabalar bulunduğum ilçede güvenlik gerekçesiyle doğalgaz bir kaç gündür kesik çok bilinen bir yöntem olan faz ve nötr kablosunu direk su dolu kovanın içine sokarsak kaçak akım veya sigorta atarmı
Eskiden daha su ısıtıcı rezistanslar icat edilmemişken(!) bizim ilçedeki berberler bir şişe mantarının iki tarafına 50 kuruşluk kadar teneke parçasına birer kablo bağlayıp fişe takarak traş tasının içindeki suyu, suyun direnci ile ısıtırlardı.Şahane....
Bu kadar absürdünü duymamıştım.