Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana demogoji yapma . Elektriğin ve fiziğin temel kuralları ve kaideleri gavurun yazıp çizdikleri değil bilimdir , tekniktir . Sana ne eğitimin tedrisatın var açıkla dedim , hiç bir cevap vermedin . Bu memlekete faydalı olabilmek , değerli bir teknik eleman olabilmek için sıfırdan ortaya bir tez koymak da gerekmiyor . Bu kafayla bakarsan bu ülkenin tamamı çöpten insanlardan oluşmuş demektir . Yaparsın projeni , üretirsin enerjini alırsın patentini bizde takdir ederiz , burada milletle laf cambazlığına girişeceğine projeni görelim .
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
pm gonderdim
 
Bana demogoji yapma...

Siz mecbur bırakıyorsunuz...

İnsanlara ve fikirlerine biraz saygılı olmak gerek. Baktınız olmuyor bırakın uğraşsınlar. Belkide doğruyu bulmanın zor yolunu seçmişizdir.

Size noluyor? Bunu demek istiyorum bilmem anlayabiliyor musunuz.
 
Herkes kendi capinda hakli.Kisisel ve mesleki gorus olarak.
Konuya mesaj yazanlarin cogunun diger sayfalarinda mesajlarini goruyorum bakis acilarini anlayabiliyorum.İnsanlari degistirmek mumkun degil gercekten.
Guzel bir soze deginmissin bu kadar tartismanin geregi yok.

Sent from my Nexus7 using KontrolKalemi Forumu mobile app
 
İneğin dahi süt vermesi için ot yemesi , su içmesi lazım , hiç bir teknik eğitimi ve tedrisatı olmayan ve bu bilgileri su gibi içmemiş adamdan da ancak hayal ve palavra çıkar malesef , olup biten bu .
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…