Evdeki Tamirci
Üye
Merhabalar öncelikle internetten yaptığım araştırmayla arka aydınlatma beslemesinde veya ledlerinde sorun olabileceğini düşündüm. Görüntü silik bir şekilde vardı. Bu arada 6 yıllık smart olmayan FHD bir tv. Birkaç gün önce yapımını tamamladığım güç kaynağıyla kontrol ettim sadece üst sıranın ilk ledi yanmış çalışmıyor. Bunu tek olarak nasıl temin edebilirim. Temin etmem mümkün mü ledin adı kodu bir şeyi var mıdır? Tek led için bar değişimine gerek olacağını düşünmüyorum açıkçası bir kere de değişmişti zaten. İstediğiniz bir foto varsa atabilirim ne atacağımı bilemedim. Ledlerin yaklaşık olarak bir kenarı 2,6-2,7 mm. Ustalarımdan yardım bekliyorum.
Modelini nasıl öğrenebilirim herhangi bir smd led uyar mı ekranın arkasındaki aydınlatmada bir tanesi patlamış dolayısıyla siyah Ekran görüyorum. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Modelini nasıl öğrenebilirim herhangi bir smd led uyar mı ekranın arkasındaki aydınlatmada bir tanesi patlamış dolayısıyla siyah Ekran görüyorum. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.