CasTieL Üye Katılım 8 May 2011 Mesajlar 212 Puanları 1 Konum İstanbul 17 Eki 2011 #1 selam gençlik. Benim elimde phılıps mcm 166 mikro müzik seti var.bunun ekranına eklozer yapmak istiyor arkadaşım.bunu yapmam mümkünmü.normalinde yok ekolozer.bi yardım ederseniz mennum olurum.
selam gençlik. Benim elimde phılıps mcm 166 mikro müzik seti var.bunun ekranına eklozer yapmak istiyor arkadaşım.bunu yapmam mümkünmü.normalinde yok ekolozer.bi yardım ederseniz mennum olurum.
neren59 Üye Katılım 27 Ağu 2007 Mesajlar 668 Puanları 1 Yaş 65 26 Eki 2011 #2 CasTieL' Alıntı: selam gençlik. Benim elimde phılıps mcm 166 mikro müzik seti var.bunun ekranına eklozer yapmak istiyor arkadaşım.bunu yapmam mümkünmü.normalinde yok ekolozer.bi yardım ederseniz mennum olurum. Genişletmek için tıkla ... hazır ekoleyzır devreleri satılıyor Ekran buyukluğune gore ve voltajına göre alıp takabilirsin
CasTieL' Alıntı: selam gençlik. Benim elimde phılıps mcm 166 mikro müzik seti var.bunun ekranına eklozer yapmak istiyor arkadaşım.bunu yapmam mümkünmü.normalinde yok ekolozer.bi yardım ederseniz mennum olurum. Genişletmek için tıkla ... hazır ekoleyzır devreleri satılıyor Ekran buyukluğune gore ve voltajına göre alıp takabilirsin
eysan Üye Katılım 20 Nis 2009 Mesajlar 28 Puanları 1 Yaş 41 26 Eki 2011 #3 Kesinlikle haklı neren59, hazır devreler varken neden uğraşasın ki.
Konu Sah CasTieL Üye Katılım 8 May 2011 Mesajlar 212 Puanları 1 Konum İstanbul 26 Eki 2011 #5 msn adreslerinizi verirmisin.z