Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dosyayı inceledim temelden orta dereceli bir programlama örnekleri var bu paylaşım çok güzel pic basic yazılımları ile uğraşan arkadaşlar için güzel bir kaynak bence hemen indirsinler. bilgilerini tazelemiş olurlar
basic dili basit ve anlaşılabilir bir dildir ama programı yazıp pic e yüklediğiniz zaman asssembler ile yazılmış programa nazaran biraz daha yavaş komut çevrimi yapar.Yani profesyonel anlamda programlar için assembler tavsiye edilir başarılar kolay gelsin arkadaşlar.
arkaslar benced çok güzel bi paylaşım kalite içi çok teşekkür ederim ancak suda bi gerçekki biraz eksik belkide tamamlanabilir bendebasic proyu sadece burdan öğrendim benzeri kaynaklar varsa lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar bu ders notları ETE hocamız tarafından hazırlanmış notlardır gerek sıfırdan başlayan gerekse yeni başlamış arkadaşlara çok faydası olacaktır bir çok konu temel şekilde gösterilmiş ve uygulaması yapılmıştır şahsen ben bu kaynakdan öğrendim MCS yi
poyraz arkadaşımdan alıntıdır diye belirtmesini istiyorum, bu arada ETE hocam bizim foruma üyemi?