pic usb döküman

baba23

Üye
s.a hayırlı çalışmalar diliyorum.pic ile usbden haberleşmek istiyorum sadece mantığını öğrenmek amacım deneyimli arkadaşlarımız ustalarımız varsa bizimle bilgilerini paylaşabilirlermi? şimdiden teşekkür ediyorum.

kardeşim ne biliyorsan anlatabilirsin isterse10 tane yolu olsu farkedermi bilgin ölçüsünde benimle paylaşırsan çok minnettar kalırım şimdiden teşekkür ederim.

hakkaten hiç ilgilenen yok mu teknoloji diyorsunuz ama teknolojiden istifde eden yok anlaşılan bence yazık... ilgililere duyrulur ilgilenin biraz...

bu tarz konuları fazla bilen arkadaş yok genelde picprogramlarıyla verilen örnekler üzerinden yola çıkıp işlerini yapabiliyorlardır diye düşündüm.elimde örnekler vardı işine yararsa gönderebilirim.öğrenirsen ve paylaşırsan çok sevinirimkolay gelsin..

vallahi kardeşim uzun zamandır bir araştırmanın içindeyim elimde gerçekten çok kaynak oluştu RAMAZAN-I ŞERİFTEN SONRA bu kaynaklar doğrultusunda kod yazacağım gelişmeleride bu forumda paylaşacağım ramazan dolayısı ile pek uğraşmıyorum ilgin için teşekkür ederim...

Forum istatistikleri

Konular
129,735
Kullanıcılar
452,457
Son üye
powerotomasyon.net

Yeni konular

Geri