Güzel kardeşim neden tehlikeli işlerle uğraşıyorsun?ustalığını ben yaparım dersen ben mikro dalga trafosundan yaptım bi tane ama şerit almaya gidemedim karaköye,
elimdeki parça pürçük şeritlerle deneme yapamadım doğru dürüst, bazıları 0.20 bazıları 0.10, ısınma ve patlatma sorununu çözdüm hurda batarayalarla baya denemem oldu aslında, yer bağcılar çınar
youtuber zafer yıldızın role ile yaptığı zamanlayıcıyı yaptım oldu, yalnız girişteki roleyi o 5v kullanıyor ben 12v kullandım 35v 470 uf kondanstör ile çalışıyor, işte bazen kararsızlaşıyor drrrrrrt ediyo ara sıra, onuda doğru kondanstör seçimiyle çözülürMikrodalga trafosunu kullanırken zaten yüksek gerilim sargisini sökerek yeniden düşük gerilim için sarılıyor.
Herhangi bir tehlike oluşturmuyor. Bende yeniden sardım ama daha süre ayar devresini yapamadım.
çıkış sargısını söküyoruz ve kalın kablo ile sarıp 4.2 v yüksek amper alıyoruz,Güzel kardeşim neden tehlikeli işlerle uğraşıyorsun?
dene özgür sonuçları da bize bildir. biliyorsun insanın başına ne gelirse meraktan delirmiş. ben şok aletini üzerimde denemiştim, sonuç harikaydı. ama hiç biri motosiklet manyetosu gibi değildi.bunu denemem lazım,
Adrenalin...