Merhaba, pil yuvasının yayları yerinden koptu. Kendi yöntemlerimle tamir etmek yerine önce sizlerin fikirlerinizi almak istedim, eminim daha sağlam olacaktır.
Merhaba, pil yuvasının yayları yerinden koptu. Kendi yöntemlerimle tamir etmek yerine önce sizlerin fikirlerinizi almak istedim, eminim daha sağlam olacaktır.
asla hiç bir şeyden emin olamazsın. bu ilk kuraldır. benzer bir üründen eş değere yakın olanı bul ve oraya devreyi tamamlayacak şekilde koy. sıkıştır. bu elektronikten ziyade el becerisi. benim bir kutum vardı içinde hurdalardan çıkma bu yayları koyardım. bazen bir makinenin içine bazen de bir kumandaya monte ederdim. önemli olan elektriğin geçmesi.
RC arabanın kendi pil yuvasına yerleştirmek için almıştım. Alt tarafını zımparalarken plastiğin eriyip başka yerlere kaynayacağını hesap edemedim maalesef.
Plastiğin kırık dökük olması sorun değil, şu haliyle sığdırmayı başardım ama yayları kopmasa iyiydi.
Rc aracınızı kalem pil yerine bu pil yuvası 12 voltluk. Bence ben olsam 3s bir lityum pil bağlardım. Daha uzun ömürlü ve şarj edilebilir bir batarya daha kullanışlı olur.
Rc aracınızı kalem pil yerine bu pil yuvası 12 voltluk. Bence ben olsam 3s bir lityum pil bağlardım. Daha uzun ömürlü ve şarj edilebilir bir batarya daha kullanışlı olur.