Kaç saniye olduğunu henüz hesaplamadım fakat sistemi yaklaşık 2 saat aralıksız çalıştırdığımda pilin doluluk oranı %100'den %92'ye düştü. Yani ben küçük bir denizaltı dronu yapıyorum ve enerjiyi daha verimli kullanma yolları ararken böyle ilginç bir şey keşfettim. Bir adet AA pil ile 2 saat boyunca 9V 3A bir akım ortaya çıkıyor. Şarj edilebilir boş bir pili çıkışa bağladım pilin yarısından azı doldu ama bu çıkışa 9V ile çalışan Elektronik orgumu bağladığımda sorunsuz şekilde çalıştı. Bu elektronik org normalde adaptörsüz çalıştırılırsa 12 tane büyük pille çalışıyor ama bu sistemle küçük AA pil ile çalışabildi. 4 gündür aynı AA pili kullanıyorum az önce ölçtüm şu an pilin doluluk oranı %77'de. Kısa bir video da hazırlıyorum bu akşam veya yarın yükleyebilirim.
Peki o dikta ediliyor dediğiniz teoriler yıllar önce birileri tarafından denenmiş olmasın ? Yer çekimi harici diğer tüm fizik kurallarını bir seferde harcamak haksızlık üstadım yapmayın. Bu kurallar ciddi deneylerle ispatlanıp literatüre giriyor.fizik kuralının tek geçerli olduğu kısım yer çekimidir okulda dikta edilen fizik kuralı teoriktir denemeden bilinmez
bildiğim kadarıyla çekim kurallarında da tutmayan hesaplar oldugundan karanlık madde ve karanlık enerji diye birşeylerden bahsediliyor. çekim yasalarında da bir tutarsızlık var yani sankifizik kuralının tek geçerli olduğu kısım yer çekimidir okulda dikta edilen fizik kuralı teoriktir denemeden bilinmez
Kütle çekim yasasında herhangi bir tutarsızlık yok sayın toyer. Karanlık madde çok küçük hacimde yoğunlaşmış büyük bir kütledir. Atomlar arası boşlukları alınmış dünya bir leblebi boyutuna inecektir. Bu dünyadan milyarlarca kat büyüklükte bir kütle düşünün sadece bir portakal boyutunda. Ama bu muazzam kütle öyle bir yoğun çekim kuvvetine sahip ki fotonları bile kendi bünyesine çekip yansıtmıyor.bildiğim kadarıyla çekim kurallarında da tutmayan hesaplar oldugundan karanlık madde ve karanlık enerji diye birşeylerden bahsediliyor. çekim yasalarında da bir tutarsızlık var yani sanki