elektriktahsin
Üye
plc öğrenmen için bei raman lazım ben seni yönlendirebilriirm ve yardımcı olurum.
öncelikle otomatik kumanda mantığını iyice öğrenmeli ardından plc de programlar yazıp simule ederek alıştırmalar yapmalısın zamanla gerisi gelir zaten
HOCAM ŞU Otomatik kumanda mantığını iiice öğrenebileceğim neresi war söleyebilirmisin
ark.lar ben çok iyi program yazabiliyorum. bunu sizinle paylaşmak istedim. Söyle çalışıyor.arkadaşlar plc programlamayı öğrenmek istiyorum... 2 yıllık elektirik mezunuyum bir donem plc programlama gördüm... hocamız bize basit bir plc üstünde öğretti ama dediğine göre temeli aynıymış ve piyasada encok simens plc ler kullanılıyormuş... bu işi öğrenmek ve uygulamak istiyorum yardım ve önerilerinizi bekliyorum...
arkadaşlar plc programlamayı öğrenmek istiyorum... 2 yıllık elektirik mezunuyum bir donem plc programlama gördüm... hocamız bize basit bir plc üstünde öğretti ama dediğine göre temeli aynıymış ve piyasada encok simens plc ler kullanılıyormuş... bu işi öğrenmek ve uygulamak istiyorum yardım ve önerilerinizi bekliyorum...