Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sıemens s7-1200 ve Scada wincc ne gerekiyorsa işte bunları yapabilmek için şirketim beni eğitime gönderecek. özel eğitim tercihimiz çünkü bir defa gidip çözüp gelmem gerek.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Plc Eğitimi & Danışmanlık E-pronet eğitim ve danışmanlık firması var bunlar ileri düzey birebir eğitim veriyorlar.Firmalar için özellikle çok başarılıymış.Arkadaşlarım gitti ordan biliyorum bende bu sene eğitim alıcam...Tavsiye ederim...
Plc Eğitimi & Danışmanlık, E-pronet Eğitim ve Danışmanlık firması var o Türkiye'nin heryerinde eğitim veriyor.İstersen irtibata geçip zamanları sorabilirsin...Yada senin zamanına göre ayarlarlar...
İnvertör & PLC Analog Çıkışı ile AC Motor Hız Kontrolü
Kazan Seviye Kontrolü
Kazan Seviyesi & Oransal Kontrol ile Pompa Çalışma Hızı
Kazan Seviye & Sıcaklık Kontrolü PID ile Kazan Sıcaklık Kontrol
500 TL YE KURS VERİLİYOR VE BUNLAR ÖĞRETİYORLAR VE 48 SAATTE İLERİ SEVİYE DEMİŞLER BUNLARI ÖĞRENSENİZ BİLE HİÇ BİŞİ ÖĞRENMEMİŞ SAYILIRSINIZ SERVO KONTROL YOK,SCADA YOK CAM HAREKETLERİ,İNTERPOLASYONLAR VE HABERLEŞME PROTOKOLLERİ HİÇ BİŞİ YOK HEVESNİZ VARSA GİDİN AMA BU İŞİ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ GERÇEK BİR ÜSTAD BULUP ONA ÇAY GÖTÜRMEKTEN BAŞLAMALISINIZ