İndirdim lakin programı ne ile acıcam tıklıyoum ama dosya uzantılarını calıştıracak program bende yok yardımcı olabilir misinizhttps://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/plc-örnek-programlar.152617/
İnceleyin, umarım işinize yarar..
Sıemens S7 plc programı kurmanız gerekır.İndirdim lakin programı ne ile acıcam tıklıyoum ama dosya uzantılarını calıştıracak program bende yok yardımcı olabilir misiniz
Size ne cevap yazayım bilemedim. Ama yazdıklarınıza bakarak şunu diyebilirim bu sektörde biri diğerini tehdit yada elinden işini alabilecek bir engel olarak görüyor. Sonradan kazanılmış yeteneklerin kişiye doğuştan verilmiş yetenekler olarak görülmesi de işin ayrı bir ironisi 55 yaşındayım 42 senedir bu mesleğin içindeyim yanınmdan nice insanlar geldi geçti hiçbirine git internetten bak yada ingilizce öğren demedim. Elimden geldiğince bilgim dahilinde yardımcı oldum yapamadıkları zaman azarlamadım neden yapamadığını görmesini sağladım. Ama sonuçta geldiğimiz nokta bu. Yazdıklarınızı yazmasaydınız bile zaten o dediklerinizi yapıyorum. Allaha şükür ingilizceyi de konuşup yazabiliyorum. Ben İnsanların tavırlarına şaşırdım bilgide kıskançlık ego olmaz bilgi paylaştıkça gelişir ve güzelleşir. Neyse yorumunuz için teşekkür ederim hoşçakalınKendi yazdığınız herhangi bir kodu önce kendiniz kontrol etmelisiniz, bunun yöntemide simulasyon araçlarını kullanmak ve bol bol internetteki örnekleri incelemek, tekrar çözmek, youtube veya diğer kanallardan bilgi edinmektir.
Oyunun kurallarını bilmiyorsanız önce oyunun kurallarını öğrenmelisiniz sonra herkesten iyi oynamayı.